2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زندگی با اونا نیست که وقتی واحد ها جداست مثل اپارتمان

ببین مثلا آپارتمان تک واحد با ویلایی چند طبقه فرق داره

اونایی که باهم هستن معمولا خونه ویلاییه یه طبقه اش زندگی میکنن که افتضاحه مثلا میخوای رد بشی بری باید از پله ها بیای معمولا طبقه پایین هم درشون بازه باهاشون چشم تو چشم‌میشی از کوچکترین کارات خبر دارن بعد توقع دارن میری بیرون در خونه رو قفل نکنی بیان سرک بکشن

ولی اپارتمان رفت و آمد از آسانسور هست راه پله ورودیش جداست همه درهای واحدشون بسته اس کسی از کار کسی خبر نداره

خدایا مرسی        

خوب واکنش نشون ندادی دیگه اونم خرج می‌کنه

الان عزیزم چیکار کنم الآن که فکر کردم دیدم واقعا اونا من خر فرض کردن و میگن داداش خودمون هست حق داریم و اگه من چیزی بگم با من دعوا میکنن من حریف اشون نیستم چون چند نفر هستن اگه حرفی بزنم بخواهم جلو این کار ها و موارد بگیرم دعوا امون بشه چیکار کنم میگی چیکار کنم کلا عزیزم 

ما هم قطع کردیم دلیلش هم خودشون بودن ولی هتوز زیر بار کار زشتشون نمی رن !!!!همسرم سالهااااا بهشون خد ...

این داستان ماها داستان مادر هامون هم هس. همیشه همینه

تا وقتی زیر دست خانواده شوهر وایسی. هرکاری میکنن هزار بلا سرت میارن . ولی بازم پیش خودشون هزار حرف دربارت میزنن زندگی عادی تو. براشون مث سمه 

پس بزار کلا قهر باشی که خدمات ندی به وضوح بدتو بگن

پول شما رو پس نمیدع ؟ خواهرش قرص نمیگیره ؟؟؟

نه دیگه عزیزم کجا پس میده حتی منت ام داره چرا شوهرم ساعت هشت صبح نریخته ده صبح ریخته دعوا می‌کنند با شوهرم بعضی وقت ها هر چی میرسن بهش میگن ولی شوهرم احترام اشون داره شانس منه منم فقط گریه میکنم وقتی تنها هستم 

منم با مادر اش مشکلی ندارم ولی خواهر شوهر هام که الان حس میکنن صاحب هستن از زندگی داداش اشون مشکل دا ...

همسر شما دچار اختلال پدر  خواندگی هست !!!!!!

در واقع شما عملا صاحب هیچ چیز نیستید دوست عزیز !!!!

همسر شما عقده های کودکیش رو داره ارضا می کنه و با تشویق اونا و  با به چشم اونا امدن داره عقده گشایی می کنه و سرکوب های بچگیش رو درمان می کنه و بع بقیه ثابت می کنه که من ادم ضعیفی نیستم و شما دارید درمورد من اشتباه فکر می کتید یا اشتباه فکر می کردید !

خیلی راه درازی در پیش داری !

همسر شما دچار اختلال پدر خواندگی هست !!!!!!در واقع شما عملا صاحب هیچ چیز نیستید دوست عزیز !!!!همسر ...

نه عزیزم اینطور نیست پدر نداره شوهرم به خاطر همین اینطوری خانواده اشو حمایت می‌کنه و هواشون داره 

این داستان ماها داستان مادر هامون هم هس. همیشه همینهتا وقتی زیر دست خانواده شوهر وایسی. هرکاری میکنن ...

الان یه چیزایی در مورد من گفتن که واقعاااااا دارم تعجب می کنم ! 

مثلا چرا وقتی من مریض بودم زنت برای من لگن نیاورد دستشویی کنم !!!!!!!!!

مثلا یه تماس می گیرن و قطع می کنن بلافاصله به هنسرم زنگ می زدن و دادو بیداد و حیغ که زنت به هیییییچ کدوم از تماس های ما جواب نمی ده !! اخر سر رفتم پرینت گرفتم گفتم کدومتون به من زنگ زدید که من ج‌اب ندادم ! و خفه شدن ! 

سر هنین قضیه کم مونده بود دعوای بدی با همسرم بکنیم 

مورد زیاد دارم ...‌ 

من خانواده همسرم یه ساختمون پنج طبقه دارن که یه واحد خودشون میشینن، سه واحدم عروسای دیگشون و یه واحد هم برای ما بود که من همون اول شرط کردم تو اون ساختمون نمیرم. ۷سال مستاجری کشیدم تا خونه خریدم‌ هنوزم اون واحد خونه مادرشوهرم خالیه، چون دوست ندارن غریبه بیاد تو ساختمون. من اگه ده سال دیگه هم مستاحر می موندم و سختی میکشیدم، نمیرفتم اونجا. به شدت به دوری و دوستی معتقدم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان عزیزم چیکار کنم الآن که فکر کردم دیدم واقعا اونا من خر فرض کردن و میگن داداش خودمون هست حق داری ...

با همسرت حرف بزن . همین حرفهایی که گفتیم لحنت خیلی مهمه . تصویر آینده رو جلوی روش بزار . بگو به من و بچه ها تو خودت رحم کن . کارت سخته هر سال کمتر از پارسال کار می‌کنی تا چهل سالگی  دیگه با این قدرت نمی تونی کار کنی بزار یه چیزی برامون بمونه برای وقتی که به هر دلیلی نتونستی مثل الان کار کنی . اینا دلشون به تو نمی سوزه براشون کارت بانکی هستی فقط نه برادر . بگو تا حالا بهت چیزی نگفتم اما این دیگه سو استفاده ست .چون توقعات هر روز بیشتر. میشه توام نمی تونی نه بگی . آخرش من و بچه هات ایم که با شما می مونیم . خیر شما رو من می‌خوام .

فقط لحنت خوب باشه خیلی مهمه . 

الان یه چیزایی در مورد من گفتن که واقعاااااا دارم تعجب می کنم ! مثلا چرا وقتی من مریض بودم زنت برای ...

دختر مردم چرا بیاد لگن بگیره برا اونا 😑😑😑😑😑😑😑عجببببببببببببببببببب

خوبه حداقل رو سیاه شدن 

اصن دوس داشتی جواب ندادی