2777
2789
بستگی به اخلاقت داره که بتونی هر حرفی رو تحمل کنی به هر حال وقتی تو یه ساختمون باشی بیشتر همدیگرو م ...

درامدش اونقدری نیست که هم کرایه بده هم پولی بمونه براش 

وقتی باباش خونه خالی داره آخه من چرا پول به کرایه بدم بعدش خودم لنگ پول بمونم 

ببین منم یسال اول رفتم طبقه بالای مادر شوهر بعدش گفتم میخام جدا زندگی کنم پنج سال رفتم مستاجری پوستم کنده شد دیگه با بچه کوچیک سخت بود برگشتم راهو جدا کردیم وسط حیاط پلیت گذاشتیم و بشدت با سیاست رفتار کردم الان سال پنجمه برگشتم خونه خودم چون بنامم هم هست والا منکه راضیم تازه تو بچه داریم گاهی کمک میگیرم همه اینا بستگی به خود ادم داره که چقدر بتونه سیاست داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بگو اونجا رو بدن رهن و اجاره، پولش رو بدن به شما تا شما برید مستاجری،اینطوری کدورتی هم پیش ن ...

من دوست ندارم هر سال اسباب کشی کنم از این خونه به اون خونه 

من تو آخر عاقبت این جوری زندگی ها زندگی میکنم راه مادر منو پیش گرفته.....

من خودم از آدمای مفت خور طلبکار و پررو مثل خواهر شوهرای اون خانم بیزارم، و میدونم چندسال دیگه اون خونه ها رو به نام خودشون میکنن ولی به نظرم شوهرش تغییر نمیکنه

ایشون فقط باید زرنگ باشه برای خودش سرمایه جمع کنه 

امسال میشم physiatrist :)
پدرت قابل تغییر بود؟

مادر من مثل این خوش خیال بود هر انتخاب دیگه ای داشت بهتر بود . جالبه مادر منم مثل این خانوم حس انسان دوستی داشته اصلا به فکر تغییر نبوده خوشحالم بوده . این یه واقعیته متاسفانه نمیشه با حرف و سخن عوضش کرد

مادر من مثل این خوش خیال بود هر انتخاب دیگه ای داشت بهتر بود . جالبه مادر منم مثل این خانوم حس انسان ...

پدربزرگ منم همین بوده هرچی داشت داد به خواهراش بعد یهو فوت کرد، مادرمو خواهراش آواره خیابون شدن و اون عمه ها حتی حالشون رو نپرسیدن

امسال میشم physiatrist :)

عشقم با تموم این حرفا شما تصمیمتو گرفتی که بری

فقط چندتا نکته بگم بهت

حریم خصوصی نخواهی داشت پس براش حرص نخور.ممکنه مهمونت که اومد مادرشوهرت بیاد خونه شما نزاره خلوت کنید،ممکنه ازت انتظار کمک داشته باشن پس حدود مرز بزار

زندگی بالا پایین داره هر اتفاقی که بیفته چه شما دچار مشکل شین چه اونا دچار مشکل شن مجبورید بهم کمک کنید و زندگی دچار اختلال میشه،ممکنه سر زده و سرنزده بیاد خونتون،حساب خریداتو ممکنه دربیاره،حساب اشغالاتم حتی ممکنه داشته باشه.

حواست باشه هرچقدرم خوب باشه اون مامان تو نیست توام دخترش نیستی پس هر حرف و کدورتی که پیش بیاد تو دلتون میمونه و هرچقدرم خوبی کنید بهم این کینه ته دل رفع نمیشه،اینا دادسرای خوب روزای اول عروسیتن مشکل اصلی وقتیه که بچه دار بشی

انقدر میره میاد تا دوران بعد زایمان که تو شرایط روحی خوبی ام نیستی اعصابت بهم بریزه،نمیگم از سر لجبازی میاد چه بسا بخاطر ذوقش بیاد اما رفت امد زیادش اذیتت میکنه

مامانت نیست که باهاش راحت باشی پس مجبوری گوش بزنگ باشی،از من میشنوی  نخواه عروس خوبه بشی حد و مرز بزار که توقع نکنن بزار بگن فلانی عروس بدیه اما هیچوقت تو روشون بی احترامی نکن که مدام چشمتون به هم میفته،سعی کن رودروایسی بزاری کنار خونت شلوغ شد بهم ریخته شد اصلا تلاش نکن وقتی اومد تمیز باشه همه جا،هرجور که هستی راحت باش و خودتو اذیت نکن،

کلید اینام که داشته باشه آماده باش رفتی بیرون بیاد خونتو چک کنه،اولاش همه چی قشنگه،رفته رفته که برا هم تکراری شدین دردسرا بیشتر نمایان میشن..

حالا اینا مشکلات عادی با خانواده شوهر بودنه

که البته  حسن هم دارنا،ولی اگر برگردم عقب هیچوقت نمیام اینجا.بااینکه خانواده شوهر من فرشته هستن

شوهرتم کافیه یسال بمونه اونجا دیگه دل نمیکنه،حالا همسر من اصلا مانانی وبچه ننه نیست و بدون من نمیره خونه مادرش اما بازم جدا نمیشه میگه سخت میشه برا هردومون.میگه مردم چی میگن.میترسه از زندگی بیرون

حتی میگم زمین بخریم خونه بخریم میگه با پدرم شریک بخریم تا این حد

حالا جاری  دیگه داشته باشی شاید کارت از یه لحاظایی راحت باشه

البته اونم دادسرای خودشو داره

حالا خدا کنه شیشه خرده نداشته باشن بااین چیزا ادم سر میکنه..منفعت و ضرر و تنظیم میکنه و کنار میاد و از قبلشون استفاده میکنه

اما اگر کرم داشته باشن مطمئن باش راه چاره ات فرار از اونجاست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

من قراره تو یه خونه باشیم باهم 

البته بهار خواب دارن جا خواب اونجاست 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم