2777
2789
عنوان

به نظر شما چه افرادی باهوشن

157 بازدید | 21 پست

خیلیا بهم میگن که باهوشم ولی واقعاً به چه کسی می‌گن باهوش؟ کسایی که فقط درس‌خونن؟ کسایی که تحصیلاتشون بالاس؟ یا اونایی که زود می‌فهمن و همه چی رو خوب می‌چینن؟ یا اصلا اونایی که چندین استعداد دارن و توی خیلی حرفه های هنری و ورزشی کولاک کردن؟

هرکسی نظرشو بگه ببینم تعریف باهوش بودن از نظر بقیه چیه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین نوع هوش داریم بستگی داره 

مثلا من باید بنویسم تا یاد بگیرم 

شوهرم بشنوه یاد میگیره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خلاقیت زیاد ....من به کسی که تو بحران راه حل های خوبی به ذهنش میرسه میگم باهوش 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کسیکه قدرت تجسم و تحلیل داره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

با هوش بودن ربطی به تحصیلات نداره هر کسی تو یه چیزی استعداد داره بنظرم یکی با تلاش خیلی زیاد به نتیجه دلخواه میرسه یکی با تلاش خیلی کم

توی نرم جامعه همه هوش نسبی دارن یک درصد دیگه نخبه هستن و آی کیو در حد چی اینا نادرن

من همکلاسی داشتم روز 12 ساعت درس میخوند نمره هاش در حد من میشد که 2 ساعت درس میخوندم

من تو ریاضی و تحلیل و ... خیلی ذهن خلاقی دارم ولی تو کار هنری سفرم یه درخت نمیتونم بکشم زنداییم یه نقاش حرفه ای هست به زور دیپلم گرفته

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

هوش که انواع مختلف داره..ولی در دید عموم‌مردم  افراد باهوش سریع یاد میگیرن.وتوحافظشون‌میمونه..آدرسا رو سریع یاد میگیرن ودفعه بعد راحت میتونن برن..معمولا دقیق وبا تمرکز هستن.ازهمون بچگی ارتباط کلامی خوبی دارن‌.زیاد فکر میکنن..مسائل رو  به خوبی تجزیه وتحلیل میکنن

پارسا پسرمامان😍
با هوش بودن ربطی به تحصیلات نداره هر کسی تو یه چیزی استعداد داره بنظرم یکی با تلاش خیلی زیاد به نتیج ...

درسته .. 

مثلا من هیچوقت به خودم برای درس خوندن فشار نیوردم ولی همیشه نتیجه عالی میگرفتم 

توی طراحی و هنر حرفه‌ایم ، به ۴ زبون مسلطم 

ولی تنها مشکلم اینه که خیلی دنبال بهترین بودنم .. 

همچین فردی باهوش حساب میشه؟ 

هوش که انواع مختلف داره..ولی در دید عموم‌مردم افراد باهوش سریع یاد میگیرن.وتوحافظشون‌میمونه..آدرسا ...

کسی که حافظه تصویریش خوبه چی؟ مثلا فردی که ۱۹ سالشه ولی با دقت یادش میاد که در ۲یا۳ سالگیش چه اتفاقایی افتاده ، یا شماره صفحات کتاب هایی که خونده و متن ها و تصویراشو ... 

خلاقیت زیاد ....من به کسی که تو بحران راه حل های خوبی به ذهنش میرسه میگم باهوش

حس ششم چی؟ فردی که حس ششمش قوی باشه، مثلا در مواقعی که حس میکنه میخواد اتفاق بدی بیوفته و کاری کنه جلوش گرفته بشه ؟

یا حسش بهش بگه دوستی با فلانی بده و واقعا درست بوده؟