2777
2789
عنوان

به نظر شما چه افرادی باهوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
حس ششم چی؟ فردی که حس ششمش قوی باشه، مثلا در مواقعی که حس میکنه میخواد اتفاق بدی بیوفته و کاری کنه ج ...

حس ششم یعنی توانایی درک الگوها و این میتونه نشونه هوش بالا باشه.

حافظه بالا هم روی باهوش بودن تاثیر گذاره قطعا 

شما که ماشالله با این همه توانایی دیگه چه جای سواله که باهوش بودن چیه 

برون گرایی نقطه قوت نمیتونه باشه چون از اون طرف درون گرایی و تامل کردن و تفکر براشون سخت میشهو سطحی نگر و ظاهر بین میشن در نمونه های افراطیش 

من خیلی به برون گرایی و درون گرایی معتقد نیستم. 

صرف برون گرایی مزیتی نیست صرف درونگرایی هم نه مزیت هست نه عیب 

یک ادم هم لازمه اجتماعی باشه هم بتونه خلوت خودش رو داسته باشه و به درونش تامل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم چی؟ فردی که حس ششمش قوی باشه، مثلا در مواقعی که حس میکنه میخواد اتفاق بدی بیوفته و کاری کنه ج ...

حس از هوش جداست 

مگر اینکه از شهودش بیاد چونکه شهود هم یه جورایی با ضمیر ناخودآگاه در ارتباطه .....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حس از هوش جداست مگر اینکه از شهودش بیاد چونکه شهود هم یه جورایی با ضمیر ناخودآگاه در ارتباطه .....

مثلا اون فرد حس کنه یا انگار یکی داره بهش میگه که همچین چیزی میشه؟

در واقع من ۵سالم بود که اینطور شدم، یک نمونش مثلا مادربزرگم و عمه‌ام میخواستن برن زیارت، منم بهشون گفتم با اون کاروان نرن. همینجوری خود به خود. 

ولی اونا رفتن و تصادف کردن و زیارت هم نکردن در آخر 

یا زمانی که خونه ها خیلی گرون شد، به بابام گفتم خونه دوم بگیریم اونم اینکارو کرد و خب الان سود زیاد کردیم .. 

مثلا اون فرد حس کنه یا انگار یکی داره بهش میگه که همچین چیزی میشه؟در واقع من ۵سالم بود که اینطور شدم ...

نه این هوش نیست این شهوده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شهود هم یک توانایی هست و میتونه با هوش در ارتباط باشه یک ادم با سطح هوش پایین توانایی شهود هم نداره 

هر چه هوش بیشتر سطح شهود هم بالاتر 

هوش یعنی قدرت ذهنی حالا تو هر حیطه ای 

توی هر حیطه ای توانمند باشی یعنی هوشش رو داری 

من رواندرمانگر و روانشناس هستم از روی علمم حرف میزنم