2777
2789
عنوان

قیمت طلا چند الان برای فروش توروخدا بگید نرم گولم بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثلا فامیل سراغ داری که به اون بفروشی خوبه ولی مغازه دارا ۲درصد فک کنم پایینتر میخرن

ب اشنا بفروشم فاکتور چ کنم؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

سلام باید تا ساعت یازده طهر صبر کنی مطنه مشخص بشه به قیمت الان هرگرم ۱۰۸۷۰  ده میلیونو هشتصدو هفتاد هزار ازت میخرن ،اگه وزن طلات هفت گرم تموم باشه هفتادو شیش میلیونو صد هزار تومن پولش میشه.  

سلام باید تا ساعت یازده طهر صبر کنی مطنه مشخص بشه به قیمت الان هرگرم ۱۰۸۷۰ ده میلیونو هشتصدو هفتاد ...

مرسی لطف کردی واقعا 

بنظرت عصر برم شاید گرون تر شد؟؟؟ شما از طلاسر درمیاری؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ب اشنا بفروشم فاکتور چ کنم؟؟

باید برین پیش طلا فروش بگین اینارو چند بفروشم قیمت میگه....ولی خودمغازه دارا کمتر میخرن یه درصدی واسه خودشون برمیدارن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
میخوای یکی دو روز صبر کن طلا ب قیمت خرید اینه ب قیمت فروش پایین تر از ده هست

سلام گلم ، نه اشتباه نکن هرچی قیمت طلای  خام باشه یعنی قیمت تابلو  گرمی پنجاه هزار تومن پایینتر ، توضیح دادم بهش تاپیک بالایی

مرسی لطف کردی واقعا بنظرت عصر برم شاید گرون تر شد؟؟؟ شما از طلاسر درمیاری؟

ساعت یازده مشخص میشه ، اکه گرونتر بشه نفروش تا دوباره فردا معلوم بشه، اما اگه قیمت از امروز ارزونتر بشه مشخص میشه بازم رو به پایین هست  ، دقیق برات توضیح دادم ، نظرمم بالا هست ، درصمن کاربر آقا هستم  بله کارم هست

ساعت یازده مشخص میشه ، اکه گرونتر بشه نفروش تا دوباره فردا معلوم بشه، اما اگه قیمت از امروز ارزونتر ...

فردا پول لازم دارم نمیدونم صبح بفروشم یاعصر 

فردا پول لازم دارم نمیدونم صبح بفروشم یاعصر

ببین قبل از ساعت یازده بخواهی بفروشی همون قیمتی که بهتون گفتم میشه ، ساعت یازده به بعد مظنه جدید دربیاد هرچی شد اگه رفت بالا خب پول طلاتون بیشتر میشه اگه هم اومد پایین کمتر از قیمتی که گفتم میشه  ، طلاتون که زیاد نیست که نگران باشید هفت گرم هست نهایتش یا یه میلیون بیشتر میشه یا یه تومن کمتر،