2777
2789
عنوان

قیمت طلا چند الان برای فروش توروخدا بگید نرم گولم بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 75 پست
الان شده ده و نهصد

ای خداا کاش ی امروز بره بالا از سر بیچارگی دارم طلا میفروشم حالا اومد پایین 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اومده پایین اما بازم بد نیست

بعد همین قیمت از من میخرن یا باز کم میکنن ازش ؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
به اینا پایین اومدن نمیگن...اگه ۷بیاد یعنی پایین

برامن ک الان پول لازمم هزار تومنم هزاره ببخشید من الان برم بفروشم همین قیمت ازم میگیرن یا کمتر میش ازش 

برامن ک الان پول لازمم هزار تومنم هزاره ببخشید من الان برم بفروشم همین قیمت ازم میگیرن یا کمتر میش ا ...

نرخ طلا قیمت خرید یا فروشش فرق داره

فروش کمتره

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

میخوای یکی دو روز صبر کن طلا ب قیمت خرید اینه ب قیمت فروش پایین تر از ده هست

فردارساعت ۸ پولو میخام مگ بالا میرچند روز دگ؟؟؟ 

من ماشبن معامله کردم500نقد دارم 650هم میخوام طلا بفروشم

بسلامتی گلم  

چرا میفروشید؟

پول لازمم😭

برامن ک الان پول لازمم هزار تومنم هزاره ببخشید من الان برم بفروشم همین قیمت ازم میگیرن یا کمتر میش ا ...

اگه مثلا فامیل سراغ داری که به اون بفروشی خوبه ولی مغازه دارا ۲درصد فک کنم پایینتر میخرن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من که میخوام چند روز دیگه همه طلاهامو بفروشم برا ادامه پول خونه 100 گرم حس میکنم اصلا نمیتونم بعدش ج ...

عزیزم خونه بهتر واقعا تواین گرونی ادم مستاجر نباش کلیههع انشالله بعدا کم کم میخری