چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ببین قبل از ساعت یازده بخواهی بفروشی همون قیمتی که بهتون گفتم میشه ، ساعت یازده به بعد مظنه جدید درب ...
اومد پایین😭😭
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام بله خواستم سوال کنم الان مقداری طلای آب شده دارم بفروشم برای خرید یه ماشین ایرانی ارزش داره؟🥲 ...
سلام ،فعلا که طلا رو به بالا هست یه مقدار کم میام پایین بعدش گرونتر میشه، به طورصددرصد کسی نمیتونه خبر بده چون از آینده خبر نداره این نظر من هم بر اساس تورم و اوضاع سیاسی کشور هست تحریم ها ، من نظرم اینکه فعلا طلاتو نفروش حداقل تو این یکی دوماه اصلا نفروش شاید هم مقداری بیاد پاین اما دوباره به قیمت قبلش برمیگرده مثلا سه روز پیش که زیر یازده میلیون بود هر گرم الان دوباره بالای یازده میلیون ، درکل ببین آبجی اگه واقعا ماشین احتیاجت هست و لازم و ضروری هست بحثش فرق میکنه اما اگه ضروری نیست چند ماه صبر کن، این هم همیشه یادت باشه طبق تجربه ازکار خودم تبدیل طلا به چیزی دیگه مثل ماشین و لوازم غیر ضروری حتی ملک جای ارزش همون مقدار طلارو پر نمیکنه یعنی همیشه و همه وقت طلا از همه جیز بالاتر هست از نظر ارزش ذاتی اما تبدیل هرچیز دیگه به طلا ضرر نداره و خوب هست
دیگه اگه واقعا تصمیم به خرید ماشین داریدو لازم هست چاره ای نیست باید بخرید چون کلی پول کرایه اسنپ باید بدید و آخرشم ماشین باید بخرید الانم در عرض دوسه نزدیک دوبرابر گرون شده طلا یعنی از برج پنج تا الان گرمی چهارپنج میلیون گرونتر شده خیلی هست اصلا سابقه نداشته در عرض دوماه انقدر گرون بشه، اونهم بخاطر تحریمهاهست هرچی پیچیده تر بشه بدتر، یه موقع هم هست دوسه ماه صبر میکنه آدم بعدش که فروخت شروع به گرون شدن میکنه،
حالا هر موقع فروختی سعی کن کم کم جاشو پر کنی پس انداز پول نگه ندار هر ماه هرچقدر پس انداز داشتی تبدیل به طلا کن کاری هم نداشته باش گرون هست ارزون هست تو فقط هرقیمتی بود بخر بزار کنار سالهای بعدش به کارت میاد درواقع هیچ وقت پول نقد نگه ندار.