2777
2789
عنوان

این پسر میتونه راست بگه

183 بازدید | 16 پست

اکسم پیجش بستس... ۳۵ تا فالوور داره ۳۵تام فالویینگ

خب  وقتی پیجی اینجوریه درجه یکا توشن دیگ درسته؟

بعدن یه دختره غریبه تو‌پیجش بود ازش پرسیدم این کیه گفت تو کالاف اشنا شدیم پیجمو خاسنته بهش دادم

و فقط همو فالو داریم ......

بعدن گفت هیچ ارتباط کلامی ای ندارن

فقط تو کالاف بوده

میتونه راس بگه؟

نگید اکسه دیگ فلانه  داره میاد خاستگاری میخام بفهمم راست میگ 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

نچ خودمم میتونستم بزنم هوش مصنوعی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دروغ میگه بگو اکانتشو بده دستت اگه نداد دکمشو بزن

اکانتو دلیت کرد🤣🤣🤣🤣

خب بگو بندازش بیرون اگه فقط در حد فالو بوده پس حذف کردنش نباید براش تفاوتی داشته باشه اسی اون دختره ...

حقیقتن کلا پیجشو دلیت کرد بعدم گفت اگ اسم پیج دختره رو داری برو پیویش بپرس بگو  بین تو و‌فبانی چیزی بوده 

ینی اکانت جدید نداره؟ کلا هر موقع با یکی اشنا شدید قصدتون جدی بود اینو ازش بخایید داد ک هیچی نداد هم ...

اکانت جدید هیچی نداره جز واتساپ 

اگر چیزی بینشون باشه با حذفش توی یک برنامه که از قلبش حذف نمیشهفکرشو میخوای چکار کنی؟

چی میگی من میخام بفهمم‌اگ چیزی بینشون باشه ک کلا بهش بگم بره گمشه.... از طرفیم  کلا  اینستاشو دلیت اکانت کرد

حقیقتن کلا پیجشو دلیت کرد بعدم گفت اگ اسم پیج دختره رو داری برو پیویش بپرس بگو بین تو و‌فبانی چیزی ...

عجب 

میگم چیشد که تبدیل به اکس شد و حالا دوباره اومد تو زندگیت؟ چون منم همین مورد مشابه رو دارم تو زندگیم تجربه میکنم میترسم از اینده....

عجب میگم چیشد که تبدیل به اکس شد و حالا دوباره اومد تو زندگیت؟ چون منم همین مورد مشابه رو دارم تو زن ...

خودمم نفهمیدم😂😕