2777
2789
عنوان

مشکل بچه کلاس اولی من

408 بازدید | 42 پست

پسر من کلاس اولیه.

سه چهار روز بعد از شروع مدرسه معلمش پیام داد پسرتون دست ورزیش خیلی ضعیفه. مهارتش رو باید تقویت کنید.

بعدم با یه حالت تحقیر گفت اصلا پیش دبستانی رفته؟

منم گفتم بله هم پیش یک رفته هم پیش دو ولی باشه تو خونه باهاش تمرینهای دست ورزی انجام میدم.

گذشت رفت دوباره یک هفته بعد پیام داد پسرتون توی کلاس توجه و تمرکز اصلا نداره. وقتی من درس میدم اصلا گوش نمیده حواسش جای دیگه است و توی کلاس راه میره.

گفت احتمالا اختلال توجه و تمرکز داره ببرید مشاوره و کاردرمانی.

و دوباره گفت کدوم پیش دبستانی میرفته که پارسال بهتون نگفتن پسرتون مشکل داره !!

منم پسرم رو بردم یه مرکز کاردرمانی و قضیه رو تعریف کردم.

پسرم رو تست و ارزیابی کردن گفتن اصلا هیچ گونه مشکل توجه و تمرکز نداره. بیش فعالم نیست. بهش گفته بودن نقاشی بکش یه نقاشی عالی هم کشیده بود.

کار درمانگر گفت مهارت دست ورزیشم خیلی خوبه و خیلی روان نقاشی کشیده و رنگ امیزی کرده.

گفت هوش و یادگیری شم خوبه. فقط بشدت اضطراب بالایی داره.

به من گفت سوگ رو تجربه کرده؟ که من گفتم بله پدربزرگش اوایل شهریور ماه فوت شده و خیلی هم بهش وابسته بود.

گفت پس تمام حالتاش و رفتارش در مدرسه بخاطر اضطراب و سوگی هست که تجربه کرده.

گفت چند جلسه ببرم مشاور و روانشناس کودک برای اضطراب. نیاز به کار درمانی نداره.

خیلی ناراحتم برای پسرم، از یه طرف خوشحالم که مشکل توجه و تمرکز نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم توی خونه مشکلی برای تکلیف نوشتن و یادگیری دروس نداره. تو خونه قشنگ تکلیفاشو انجام میده. چیزی هم بهش یاد بدم یاد میگیره.

ولی حس میکنم کلاس شلوغه تمرکزش به هم میریزه اصلا نمیفهمه معلم چی یاد داده. تو خونه که خودم یادش میدم تازه یاد میگیره

من احساس میکنم با معلم هم نتونسته خوب ارتباط بگیره و اضطرابش رو بیشتر کرده ‌

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من احساس میکنم با معلم هم نتونسته خوب ارتباط بگیره و اضطرابش رو بیشتر کرده ‌

دقیقا معلمشون سخت گیره و انتظارش از بچه کلاس اولی فراتر از ظرفیت بچه ۷ ساله هست.

تو سه روز اول سریع شروع کرد به انگ چسبوندن به بچه.

در حالی که کلاس اولی ها دو سه ماه وقت لازم دارن تا راه بیافتن.

معلم زود داره قضاوت میکنه. 

وظیفه نداره اصلا ب شما پیام بده. ک هی مدام پیام میده. خودت پیگیری کنی اره ولی خودش نباید پیام بده. فردا بزو پیشش بگو پسرم بردم دکتر ، مشکلی نداره لطفا ب بچه استرس نده تحقیزش نکن و....

دقیقا معلمشون سخت گیره و انتظارش از بچه کلاس اولی فراتر از ظرفیت بچه ۷ ساله هست.تو سه روز اول سریع ش ...

حتما جلسه مشاوره واسه اضطراب رو ببرش . در مورد نحوه پیام دادن و رفتار معلمش هم بگو به مشاور . 

راستش با تعریفی که از معلم کردی، نگران پسرت شدم. با مشاور صحبت کن اگه تایید کرد که مشکل و اضطرابش به معلم ربط داره کلاسش رو عوض کن تا دیر نشده

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اینم بگم توی خونه مشکلی برای تکلیف نوشتن و یادگیری دروس نداره. تو خونه قشنگ تکلیفاشو انجام میده. چیز ...

عزیزم خدارو شکر که مشکلی نیست 🥰🥰امسال که دیگه نمی‌دونم برنامه تون چیه ولی کلا مدارس غیرانتفاعی مخصوصا برای بچه های ابتدایی خیلی خیلی بهتره 

معلم ها خوش اخلاق تر هستن با حوصله ترن و چون از مدرسه حقوقشونو میگیرن و کوچکترین کمکاری و ادا اطواری دربیارن مدیر اخراجشون می‌کنه برای همین جرات هرکار و حرفی رو ندارن