2777
2789
عنوان

مشکل بچه کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست
معلم زود داره قضاوت میکنه. وظیفه نداره اصلا ب شما پیام بده. ک هی مدام پیام میده. خودت پیگیری کنی اره ...

همون موقع به کاردرمانگر گفتم معلم چه رفتاری داره.

توی ایتای خودم برای معلم ویس گذاشت و گفت که پسرمو ارزیابی کرده و مشکلی نداره. فقط اضطراب داره.

معلمش بعدا برام پیام گذاشت خب پس جلسات مشاوره رو ببرید انشالله حل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جلسه مشاوره واسه اضطراب رو ببرش . در مورد نحوه پیام دادن و رفتار معلمش هم بگو به مشاور . راستش ...

کاردرمانگر منو به یه مشاور کودک معرفی کرد.

و گفت حتما مشاور پسرم با معلم در ارتباط باشه و به معلم بگه چه رفتاری باید با این بچه با این سطح از اضطراب داشته باشه.

راستش خودمم ناراحت شدم معلم انقدر زود قضاوت کرد و یه جورایی به من گفت بچت بیش فعاله. نذاشت یک ماه بگذره خودش مطمئن بشه بعد روح و روان منو بهم بریزه.

کاردرمانگر هم گفت بهتره تو بازی این معلما نیافتی که پیرت میکنن

عزیزم خدارو شکر که مشکلی نیست 🥰🥰امسال که دیگه نمی‌دونم برنامه تون چیه ولی کلا مدارس غیرانتفاعی مخص ...

دوتا غیرانتفاعی رفتم کلاساشون ۲۵ و ۲۶ نفره بود.

اینجا هم جزء بهترین مدارس شهره. با بدبختی و پارتی بازی نوشتمش. همه دولتی ها کلاسا ۴۰ نفره است اینجا باز سی نفره

حالا اگه داری بزار غیر انتفاعی معلومه سی تا رو نمیرسه درست اموزش بده نمیشه گفت تقصیرم داره:/

غیرانتفاعی هم دو تا پرسیدم ۲۵ و ۲۶ نفره بودن.

اینجام یه مدرسه دولتی سطح بالا و معروفه.

همه دولتی ها ۴۰ نفره ان ، باز اینجا سی نفرس.

غیرانتفاعی هم دو تا پرسیدم ۲۵ و ۲۶ نفره بودن.اینجام یه مدرسه دولتی سطح بالا و معروفه.همه دولتی ها ۴۰ ...

بله غیر انتفاعیام خلوت نیستن حالا معلمش و ول کن خودت بهش رسیدگی کن و مطمئنا بعد یه مدت بهتر میشه نگران نباش برو با مدیر مدرسه صحبت کن بگو من پیگیری کردم اینم نامه اش پسرم مشکلی نداره و عوارض سوگ پدربزرگشه و لطفا همکاری بیشتری باهاش بکنین تا از این مرحله بگذره.

نمیدونم والا گفت ۱۸ سال سابقه کار دارم. و هر سال از این مدل بچه ها تو کلاسم دارم!

اره بنظرمنم بیشترازروخیرخواهی گفته به هرحال روانشناس نیس که بدونه مشکل پسرت چی بوده

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

بله غیر انتفاعیام خلوت نیستن حالا معلمش و ول کن خودت بهش رسیدگی کن و مطمئنا بعد یه مدت بهتر میشه نگر ...

تو خونه خیلییییی باهاش کار میکنم. یعنی هرچی تو کلاس حواسش نبوده یا متوجه نشده خودم تو خونه ریز به ریز یادش میدم. اصلا نمیذارم از بقیه بچه ها عقب بیافته.

جلسات مشاوره هم میبرم ایشالا تا یک ماه دیگه حل بشه.

تو خونه خیلییییی باهاش کار میکنم. یعنی هرچی تو کلاس حواسش نبوده یا متوجه نشده خودم تو خونه ریز به ری ...

حل میشه این معلمم معلومه یا تازه کاره یا بی‌حوصله که اینقدر زود عکس العمل نشون داده.

اره بنظرمنم بیشترازروخیرخواهی گفته به هرحال روانشناس نیس که بدونه مشکل پسرت چی بوده

خودشم همینو گفت. گفت من تخصصی ندارم باید مشاور پسرتونو ببینه و نظر بده. الانم که کاردرمانگر ویس گذاشت براش خوشحال شد که پیگیری کردم.

خودشم همینو گفت. گفت من تخصصی ندارم باید مشاور پسرتونو ببینه و نظر بده. الانم که کاردرمانگر ویس گذاش ...

سال اوله ازسال دیگه استرسش کم میشه

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم