2777
2789
عنوان

مشکل بچه کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست
حل میشه این معلمم معلومه یا تازه کاره یا بی‌حوصله که اینقدر زود عکس العمل نشون داده.

انگار عجوله. میگفت از اول ابان نشانه ها رو درس میدم یه کاری کنید مشکل بچه تا اون موقع حل بشه.

در حالی که معلم اول باید صبور باشه.

به نطر من حتما از مشاورش ی نامه بگیر نشون‌معلمش بده 

واینکه نمیگم با معلمش دعوا کن ولی هیچ وقت اجازه نده که بخواد همش پشت سر بچت حرف بزنه .اینجوری اعتماد به نفس بچه میاد پایین

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسرم ناراحت شدم. این اضطراب بالا ادم بزرگم از زندگی میندازه چه برسه به بچه.

باورکن ازسال بعد خیلی بهتر میشه فقط هواشو داشته باش همین .

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

به نطر من حتما از مشاورش ی نامه بگیر نشون‌معلمش بده واینکه نمیگم با معلمش دعوا کن ولی هیچ وقت اجازه ...

کاردرمانگر هم امروز میگفت حتما مشاور شخصا با معلم پسرت در ارتباط باشه. و بهش بگه چطور با پسرت باید رفتار کنه تا تنبیه، توبیخ یا تندی با بچه اصلا نکنه.

چند روز دیگه نوبت دارم برای مشاوره حتما ایدی معلمشو میدم به مشاور تا خودش با معلمش حرف بزنه.

خب اگه میدونی کلاسش و عوض کن چون معمولا دو یا سه کلاس اول دارن.

نمیدونم تازه با بچه ها داره دوست میشه میترسم اینم تازه باعث استرسش بشه.

ولی پارسال معلم پیش دبستانی شو خیلی دوست داشت اونجا خیلی خوب بود هیچ مشکلی هم نداشت.

کاردرمانگر هم امروز میگفت حتما مشاور شخصا با معلم پسرت در ارتباط باشه. و بهش بگه چطور با پسرت باید ر ...

دختر منم امسال همین مشکلو داشت کاری کردن بچه من انگشت نما بشه کلا دیگه قیدشو زده بودن کاری باهاش نداشتن

هم پول گرفتن هم آبروی بچمو بردن

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
دختر منم امسال همین مشکلو داشت کاری کردن بچه من انگشت نما بشه کلا دیگه قیدشو زده بودن کاری باهاش ندا ...

غیرانتفاعی بود؟ کلاسش چند نفره بود؟

خیلی تجربه بدیه.

فعلا معلم پسرم با خیرخواهی رفتار میکنه میخواد برسونش به بقیه بچه ها. کاش درست بشه فقط

غیرانتفاعی بود؟ کلاسش چند نفره بود؟خیلی تجربه بدیه.فعلا معلم پسرم با خیرخواهی رفتار میکنه میخواد برس ...

بله تعدادشون ۱۸ نفر بود و کلاس دوم

معلم خوب بود ولی متاسفانه بقیه نمیذاشتن از مدیر و ناظم گرفته تا اولیا

دیگه هر چی میشد هر اتفاقی میفتاد میگفتن کار دختر منه در صورتی که کار دخترم‌نبود

خیلی عذاب کشیدیم هم ما هم دخترم