2777
2789
عنوان

واقعاً اینایی که برای ظاهرت بهت متلک میندازن خیلی‌ بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 146 پست
پیشنهاد خوبی بود رمان هم میخونمشما هم کمی لای کتابی وا کن توشون یاد میدن فضولی بدن کسی رو نکنیدشناخت ...

اتفاقا هر چی گفتم در موردت درسته 

اون قدر بی اراده ای که میگی نمیخوای با من بحث کنی اما باز ادامه میدی

ترحیج میدم فضول باشم تا مثل تو عقده ای 

می تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش شما اسم نمیوردی که کلی مطالعه داشتی چون رمان میخوندی قطعا بیشتر بکارت میومدکسی که مثل تو ندیده و ...

و بله امثال شما باعث آسیب روحی برای من شدن پس حالم ازشون بهم میخوره ، کاملا طبیعیه

مشخصا شما تربیت شدید که میخواید در مورد هیکل همه نظر بدید

الان من ی نظر دادم و گفتم بهت فضول ببین چقدر عصبانی شدی

تازه اینو میتونی تغییر بدی به طور قطعی چون از شخصیته

اگه به صورت و هیکل ایراد میگرفتم چی میگفتی و چقدر عصبانی می شدی؟

اتفاقا هر چی گفتم در موردت درسته اون قدر بی اراده ای که میگی نمیخوای با من بحث کنی اما باز ادامه مید ...

پس دیگه از چیزای که منم گفتم ناراحت نشو 

راستی من باشگاه میرم و مقام ورزشی هم دارم 

و اتفاقا افراد فضول باعث عقده ای شدن من و امثال من میشن پس خودتو راحت کن که دیگه افرادی مثل من نبینی

خب همون جا جوابش میدادی چ فایده اینجا میگی!🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

مگه من گفتم جوابش رو ندادم؟

جوابش رو دادم 

ولی چنین آدمایی به شدت حالت رو بد میکنن 

تعدادشون هم کم نیست و این هم اولین باری نیست که چنین کسی سر راهم قرار گرفته 

این کاربری دومم هست 

من یک وقتایی زندگیم شلوغ میشه و وزنم میره بالا باز بعدن تلاش می‌کنم میارم پایین یک شب عروسی دعوت بود ...

میگفتی نه چاق نیستم ، لباسم جذبه، مثلا اگر ۷۵ بودی میگفتی نه ۶۷ کیلو ام 

جوابش میدادی 

اونو خودم تصمیم میگیرم عزیزم چه شما چه دیگری نمیتونه به من اجازه اظهار نظر بده یا نده دوس داشتم نظرم ...

عزیزم ب عنوان کسی ک شاهد صحبت های شما و اون خانم بودم میگم ک هردو حرفاتون درسته اما حرفای شما بد جایی بیان شده و جاش این تاپیک نیس 

کسی راهکار نخواسته ک شما راهکارشو میگی

الان صحبت از رسیدگی و اراده و عزت نفس هستش؟!

عزیزم شما ک میگی اراده آیا میدونی برا اراده هم باید انگیزه باشه؟ من ی نفرو میشناسم هیچ دلخوشی تو زندگی نداره و تنها دلخوشیش خوردنه، و حق هم داره چون کاملا از زندگیش خبر دارم، الان موافقی ک ب چاقی ایشون گیر داده بشه و مسخره بشه؟

اصلا انگیزه ب کنار، گیریم یکی دوس نداره لاغر کنه یا هرکار دیگ، وقتی ب ما ضرر نمیزنه چرا باید بدون فکر دهن باز کنیم ایراد بگیریم ازش ک دلش بشکنه ک انگار ب ما بدهکاره؟

حرفای شما درسته ولی نامربوط ب لپ کلام استارتر، چون استارتر داره میگ تحت هر شرایطی چ ب خودش برسه چ نرسه نباید گیر بدیم و شما باز میگی ب خودش برسه تا از حرف بقیه ناراحت نشه!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من یک وقتایی زندگیم شلوغ میشه و وزنم میره بالا باز بعدن تلاش می‌کنم میارم پایین یک شب عروسی دعوت بود ...

میزدی تو دهنش قشنگ خون بپاشه بیرون به اون چه ربطی داره؟

شکم داشتن یه چیز طبیعی تو همه ی خانم ها هست و وقتی یه خانمی ازدواج کنه باردار بشه زایمان کنه مخصوصا سزارین شکمش یکم برجسته تر میشه و این یه چیز طبیعی تو همه ی زن ها و خانم ها هست و بنظر من ربطی به کشی نداره ک ای کاش سر هر کسی روی گردنش باشه و بلانسبت شما داخل باسن بقیه نباشه

اگه دفعه دیگه کسی این حرف رو بهتون زد جوابشو بدید که اینقدر فضولی بقیه رو نکنن

عزیزم ب عنوان کسی ک شاهد صحبت های شما و اون خانم بودم میگم ک هردو حرفاتون درسته اما حرفای شما بد جای ...

خدایی چ حوصله دارین این همه بحث و توضیح برای ی فرد مجازی 

من فقط تند تند رد میشم ، در حد ی خط دو خط  جواب بدم یا سوال بپرسم😅🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

خدایی چ حوصله دارین این همه بحث و توضیح برای ی فرد مجازی من فقط تند تند رد میشم ، در حد ی خط دو خط ...

بحث نیس

تبادل نظره عزیزم

منم گاهی حوصلشو دارم گاهی ن، و البته فرد مجازی همون فردیه ک تو واقعیت هست و مغز و قلب داره، ربات ک نس 

وگرنه من حوصله بحث ندارم و کامنت هایی ک فاز بحث دارن رو باز نمیکنم در اغلب موارد چ برسه جواب بدم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
و بله امثال شما باعث آسیب روحی برای من شدن پس حالم ازشون بهم میخوره ، کاملا طبیعیهمشخصا شما تربیت شد ...

من عصبانی نشدم  اما خواستم مثل خودت جواب بدم  ،چون قصدم کمک بود ،شما اشتباه برداشت کردی گفتی فضولی 

اگه جایی تحقیر شدی این انصاف نبست که بخوای سر من خالی کنی 

اونی که از شما ایراد گرفته شما رو دیده و گفته ،اما تو من ندیدی از نیتم خبر نداشتی و گفتی 

بعدم چقدر لفظ میای من اینم من اونم ،خب  افتخاراتی که حالتو خوب نکنه و هنوز درگیر باشی چه فایده 

عزیزم ب عنوان کسی ک شاهد صحبت های شما و اون خانم بودم میگم ک هردو حرفاتون درسته اما حرفای شما بد جای ...

نمیدونم من چینی حرف میزنم یا شماها متوجه نبستین 

اسی دلخوره که تاپیک زده دیگه درسته ؟

کسی تا کلافه نباشه که درد و دل نمیکنه 

ناراحت شده منم بهش پیشنهاد دادم که این کار رو کن 

از خودش راضیه ؟ خب اوکیه دیگه ناراحتی نداره خوش باشه حرفها هم به یه ورش بگیره 

پیشنهاد منم انجام نده 

ممنون از وقتی که گذاشتین