2777
2789
عنوان

واقعاً اینایی که برای ظاهرت بهت متلک میندازن خیلی‌ بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 146 پست
خب چی گفته بود من از اول نخوندمبعد شما چی گفتی

برگشته بهم گفت وای چرا انقدر چاق شدی سنی هم که نداری 

زشته این شکلی شدی

منم بهش گفتم فکر نمی‌کنم به شما مربوط باشه ، اگر قراره از هم ایراد بگیریم منم بلدم 

و اون لحظه من به اندازه کافی حالم بد بود آلرژی کرده بودم و نفس تنگی داشتم و حال بحث با این خانوم زو هم نداشتم اگرنه شاید تند تر هم جواب میدادم چون واقعاً خسته شدم از دست این جماعت بی شعور 

من خودم افسردگی دارم اضطراب اجتماعی دارم و بارها و بارها چنین احمق هایی باعث شدن مشکلات روحی من بد و بدتر بشه 

و بیشتر فاصله بگیرم از همه 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشته بهم گفت وای چرا انقدر چاق شدی سنی هم که نداری زشته این شکلی شدیمنم بهش گفتم فکر نمی‌کنم به شم ...

ای بابا چ بد 

میتونی باشگاه بری 

الان دیگه همه باشگاه میرن 

راحت ماهی ۳، ۴ کیلو کم‌میکنی 

بالای ۸۰ هستی ؟ اگر دوست داشتید بگو 🚶🏻‍♀️

نمیدونم من چینی حرف میزنم یا شماها متوجه نبستین اسی دلخوره که تاپیک زده دیگه درسته ؟کسی تا کلافه نبا ...

کلافگیش ب خاطر فضول بودن بقیه بوده ن چاقیش و این رو فارسی و تو چنتا پست هم خودش گفته ن چینی

دیگ وقتی کسی خودش با زبون خودش میگ دردش چیه و ما اصرار داریم ک ن دردت چیز دیگ ای هست جای تعجبه 

موفق باشید 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
میل خودت🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

قطعا🥰

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ای بابا چ بد میتونی باشگاه بری الان دیگه همه باشگاه میرن راحت ماهی ۳، ۴ کیلو کم‌میکنی بالای ۸۰ هستی ...

من ورزش می‌کنم وزن هم کم میکنم رژیم هم می‌گیرم

اما این افراد چی؟ این افراد هم برای اصلاح بی شعوریشون قدمی بر میدارن؟ نه 

تازه من با ویژگی هام باعث آزار بقیه نمیشم اما اینا چرا

اینا میرینن وسط اعصاب بقیه

بارها و بارها سر چاقی

سر لهجه 

مسخره شدم 

واقعاً حالم از اینجور افراد بهم میخوره 

بعید نیست یروز یکیشون رو مثل چی بزنم 

این کاربری دومم هست 

من ورزش می‌کنم وزن هم کم میکنم رژیم هم می‌گیرماما این افراد چی؟ این افراد هم برای اصلاح بی شعوریشون ...

در دهن مردم رو نمیشه بست 

مگه میشه تک به تک با همشون دعوا کنی پس فردا حرف در میارن برات 

فلانی اینجوری بود فلانی اون جوری 

همون وزنت کم کن عزیزم 

چ میشه کرد 

در دهن مردم رو نمیشه بست مگه میشه تک به تک با همشون دعوا کنی پس فردا حرف در میارن برات فلانی اینجوری ...

ولی درستش هم همینه که باهاشون مثل خودشون رفتار کنی 

اگرنه که روز به روز پر رو تر میشن 

و اینکه یک آدم هم تا یک حدی ظرفیت داره 

من واقعاً توانم تموم شده 

از لحاظ روحی تو داغون ترین حالت ممکن قرار دارم 

و تو زندگی خودم یک عالمه مشکل دارم که به اندازه کافی حالم رو بد میکنه 

دیگه نیازی به این ندارم یکی هم بیاد و بیشتر برینه به حالم 

نمیشه که همیشه اونی که داره له میشه تحمل کنه و به له شدن ادامه بده که 

این کاربری دومم هست 

کلافگیش ب خاطر فضول بودن بقیه بوده ن چاقیش و این رو فارسی و تو چنتا پست هم خودش گفته ن چینیدیگ وقتی ...

من دلم خواست نظرشو عوض کنم اگه بشه و دیدش رو تغییر بدم اوکی ؟ به کسی ربطی نداره 

وای چه غلطی کردم کامنت گذاشتم تو این تاپیک 

اسی بنده خدا چیزی نمیگه بقیه شدن خود شیرین 

روز خوش