2777
2789
عنوان

واقعاً اینایی که برای ظاهرت بهت متلک میندازن خیلی‌ بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 146 پست
من یک وقتایی زندگیم شلوغ میشه و وزنم میره بالا باز بعدن تلاش می‌کنم میارم پایین یک شب عروسی دعوت بود ...

این رفتارها مخصوصا در جمع و مخصوصا با لحن جدی خیلی توی ذهن ادما میمونه 

مصداق بارز جنایت علیه روان ادم هست 

گیرم کسی چاق باشه مگه اونا کلینیک لاغری دارن 

چرا اظهار نظزتوشن تو مغز پوک شون نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این از بیشعوری شون منشا میگیره البته اینم بگم دوتا دختر ژل و ارایش فلان میزنن اونوقت اون طفل معصو ...

خب میگم در هر صورت جنسیت زده نیستم و تبعیض جنسیتی هم قائل نمیشم ولی خب بلاخره هم دختر بیشعور داریم هم پسر بیشعور و واقعا کارشون اشتباهه هر کسی پوشش خودش رو داره اگه طرف چادر داره چرا بقیه اذیتش میکنن یا کسی که چادر نداره هر کسی یه سبکیه چرا باید بقیه رو مسخره کنیم بگیم ای چقدر چاقه ای چقدر لاغر مردنیه یا ای چقدر سبزس

من حرف شما رو نمیتونم عزیزم بپذیرم هر تلاشی نتیجه ای داری محاله تو رعایت کنی و جواب نده اون قدر روش ...

آره اومده وقتی از همه چیش خبر دار شدی و سطح سوادت بالا بود در مورد چیز های مختلف جسمی و روحی ، اونوقت اجازه داری نظر بدی

این رفتارها مخصوصا در جمع و مخصوصا با لحن جدی خیلی توی ذهن ادما میمونه مصداق بارز جنایت علیه روان اد ...

انقدر حالم بد شد که نه پذیراییمو خوردم نه شام عروسی رو 

تا اخر شب تو فکر بودم و خودخوری کردم 

این ادم سمی رو کلا بنداز کنار بعدا هم مشکلی برات پیش بیاد باز میاد اذیت میکنه. منم از شدت درد و عوار ...

حتی دیگه سعی میکنم جاهایی که این آدم هست نرم یا سمتش نمیرم

حال آدمو بهم میزنه 

هر وقت در مورد آنزیم اینتگراز اطلاعات کافی داشتی ، و تمام چیز هایی که قبلش باید بدونی ، اونوقت شاید ...

اونو خودم تصمیم میگیرم عزیزم 

چه شما چه دیگری نمیتونه به من اجازه اظهار نظر بده یا نده 

دوس داشتم نظرمو به استارتر گفتم ،شما هم ریپ زدی محترمانه جوابتو دادم ،یادم نمیاد جایی  قید شده باشه که  با این اطلاعات حق ورود به تاپیک رو دارید

عزیزم رسیدگی به خودمون هم خوبه مثلا چاقی رو میشه حل کنیم مراقبت از پوستمون و حتی لهجمون

عزیزم ولی در نهایت کسی نباید گه ظاهر بقیه رو بخوره

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
اونو خودم تصمیم میگیرم عزیزم چه شما چه دیگری نمیتونه به من اجازه اظهار نظر بده یا نده دوس داشتم نظرم ...

مگه من گفتم نیا تاپیک ؟

گفتم حق اظهار نظر در مورد آدما و ظاهرشون رو به این صورت نداری

نه متخصص تغذیه ای نه پزشک و نه مربی باشگاه

و حتی اگر بودی هم در جای خودش حق اظهار نظر داشتی

یجورایی کامنت هاتو میبینم عملا داری توجیه میکنی که باید نظر داد و نظرات منفی رو تحمل کرد تا راحت بتونی اینکارو ادامه بدی

برداشت منم از شما این بود

ولی خب مثلا دیدم خیلی مردا زناشون خیلی خانوم و زندگی بکن هستن و ازشون خیلی مردا ایراد می‌گیرند و خب ...

اونی که از زنش ایراد میگه چرا فلان و بهمان هست 

داره بهونه میاره برا خیانت خودش 

وگرنه قیافه زنه که یهو اونجور نشده از قبل اونجور بوده 

ببین اسی من خودمم هر چی مامانم خودسو کشت عوض نشدم بقیه هم چیری بهم نمیگن چون من تیپ خودمو دارم. 

حالا نه ارایش میکنم نه به  خودم میرسم نه تیپ میزنم بسیار معمولی هستم مثل دو دهه قبل ولی خب این طوری پسندمه هر کی میخواد بخواد هر کی نمیخواد بره

مگه من گفتم نیا تاپیک ؟گفتم حق اظهار نظر در مورد آدما و ظاهرشون رو به این صورت ندارینه متخصص تغذیه ا ...

بعد همینا هزار تا ایراد تو زندگی خودشون هست 

ولی همچنان اعتقاد دارن باید سرشون تو زندگی بقیه باشه