2777
2789
عنوان

واقعاً اینایی که برای ظاهرت بهت متلک میندازن خیلی‌ بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من تیروئیدم که بهم ریخت قشنگ توی دو ماه ده کیلو اضافه کردم بعد که قرص شروع کردم ۱۲ کیلو کم کرد ...

اشکال نداره ناراحت نشو

من‌که دیگه نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد کلا بیرون نرم‌ولی نمیشه مجبورم برم سرکار

من گفتم اگاهم ؟ اما اگه شما قبول داری نااگاهی خوبه موفق باشی

نه ولی قبول دارم که اگه آگاهی یعنی فضولی در دیگران ، پس بهتره نا آگاه باشم

چون آگاهی برای شما فضولی و دخالت و نظر اضافه دادن تعریف شده

وگرنه آگاهی علمیش رو از شما خیلی بیشتر دارم قطعا

یکی از تفریحاتم مطالعه در مورد بیماری ها و مشکلات ژنتیکی مختلفه

باز هم اجازه نظر دادن به خودم رو نمیدم

دررررروووود مثل یکی که بهم گف چرا شما همسن مثل بقیه همسن و سالات نیستی ، رفتارت سنگین تر و خانومانه ...

این کجاش بد بود عزیزم؟ داره میگ پخته تری، این بده؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اصلا شاغل هم شدی که شدیهمه پولشون باز نمیرسه با وجود داشتن شغل

اصلا شاید یکی الان اولویت زندگیش یچیز دیگه باشه 

مثلا طرف میخواد بر مسافرت خونه بهتری بگیری و .... 

چرا بخاطر خوشایند مردم بر بینیشو عمل کن 

آره خب واقعا مثلا من الان این پولی که حقوق میگیرم ماهیانه کفاف چیمو میده؟

من خودم با ایشون دیگه نمیخوام بحث کنم

تقریبا برام روشن شد که دقیقا از همان فضول هاست

علمی هم که دلایل ی سری چیز هارو توضیح میدم باز توجیه میکنه و ادعای آگاهی داره

وگرنه کسی جر این توی تاپیک نیست که از این رفتار غیر مستقیم حمایت کنه

نه ولی قبول دارم که اگه آگاهی یعنی فضولی در دیگران ، پس بهتره نا آگاه باشمچون آگاهی برای شما فضولی و ...

نه اینطور فکر نکن 

الان یه کاربر گفت به من میگن پر حرفم و ناراحت شده .

چون من خودم ناراحت نمیشم حقیقتا به استارتر هم گفتم ،رو دخالت و فضولی نزار 

من خیلی دوس دارم خودمو اصلاح کنم و همیشه اطرافیانم نظر میدن میپذیرم اگه واقعی باشه 

مثلا بگن چاق شدی میگم وای اره و از فردا بیشتر هم رعایت میکنم 

شما روحیاتتون با من فرق داره پس دیدمون هم فرق داره 

پای چیز دیگه نزار

اصلا شاید یکی الان اولویت زندگیش یچیز دیگه باشه مثلا طرف میخواد بر مسافرت خونه بهتری بگیری و .... چر ...

دقیقا

دیگه هم با این کاربر نمیخوام بحث کنم

احتمالا دیدید ولی حتی توجیه علمی میارم قبول نمیکنه و ادعای آگاهی بالا هم داره

روش نمیشه بگه من فضولموو تا سرم توی ماتحت بقیه نباشه خیالم راحت نمیشه

من خودم با ایشون دیگه نمیخوام بحث کنمتقریبا برام روشن شد که دقیقا از همان فضول هاستعلمی هم که دلایل ...

کاش شما اسم نمیوردی که کلی مطالعه داشتی چون رمان میخوندی قطعا بیشتر بکارت میومد

کسی که مثل تو ندیده و نشناخته بگه فضول مشخصه که تو زندکیش نه تربیت درستی داشته و متاسفانه پر از آسیب روحیه 

در مورد منم حرف نزن خاله زنک

من خودم با ایشون دیگه نمیخوام بحث کنمتقریبا برام روشن شد که دقیقا از همان فضول هاستعلمی هم که دلایل ...

نمیدونم عزیزم‌چی بگم‌واقعا ولی خب من خودم افسردگی گرفتم دوران کرونا من بیست چهار ساعت ماسک داشتم‌حتی کرونا هم تموم شد میزدم دیدم خیلی ضایعس منم دیگه نزدم ولی خب اعتماد بنفس آدمو همین آدما خراب میکنن ماسک که میزدم جوشامم کسی نمی‌دید ولی خب همه اینا چیزای طبیعی بدن هر انسانیه جوشو همه داشتن و ممکنه بازم بزنن مثلا چیز عجیبی نیست که با تعجب نگاه میکنن آدم فضایی که نمیبینن

کاش شما اسم نمیوردی که کلی مطالعه داشتی چون رمان میخوندی قطعا بیشتر بکارت میومدکسی که مثل تو ندیده و ...

پیشنهاد خوبی بود رمان هم میخونم

شما هم کمی لای کتابی وا کن توشون یاد میدن فضولی بدن کسی رو نکنید

شناختی ندارم ولی کی از اول تاپیک مستقیم و غیر مستقیم داره این رفتار رو توجیه میکنه؟

دیگه با من بحث نکنید لطفا و به فضولی خودتون برسید خدانگهدار