2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
من چله زیارت عاشورا، آیت الکرسی، حشر، حدیث کسا، هر چی بگی برداشتم ولی نشد که نشد

شما چن وقته اقدامی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای عزیزم هاله داره😍😍 مباااارکههههه  منم امروز بیبی گذاشتم هاله داشت ولی بعد ۱ساعت ک میگن ...

انشالله که برا شما هم مثبته 

همون لحظه اول که خط T کیت خیس میشد هاله افتاد بعد که کل کیت خیس شد هاله کمی پر رنگ شد

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
مبارکهههه عزززیززززم بسلامتی.امضات و عوض کن برای منم دعا کن

ممنون آره انشالله بعدظهر میرم آز میدم جوابو گرفتم میام عوض میکنم

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
مبارک باشه عزیزم  خدایش،با خوندن خبر بارداریت بی نهایت خوشحال شدم حس خوبی،بهم دست داد لطفا برا ...

ممنون 

انشالله ماه بعد خبر بارداریتو بدی مارو هم خوشحال کنی

مبارکه عزیزم . میتونی نگهش داری بعدا رفتی اتلیه باهاش عکس بگیری . مناین کارو کردم جالب شد

عکس بی بی چک رو میگی باهاش عکس بگیرم؟

ای جانم مبارکه خانومی  واسه بقیه هم دعا کن

ممنون 

انشالله خدا نی نی قسمت هر کی منتظره بکنه

وااای چقد این دو روز خبر نی نی داری میشنوم😍😍😍 خداروشکر عزیزم بسلامتی و مبارکی باشه انشاالله خداب ...

ممنون عزیزم انشالله برا توام سالم و صالح باشه

خانوما بیایید بی بی چک منو ببینید

انگار برا تو ام هاله داره ها؟

قشنگ ترین حسه،خداروشکر،مباررررکه

ممنون سلامت باشی

حس میکنم زیر دلم یکم کوچولو درد داره.عادیه؟

ممنون سلامت باشی حس میکنم زیر دلم یکم کوچولو درد داره.عادیه؟

ارررره  عزیزم بخاطرلانه گزینی وایناس پادردودل وکمرطبیعیه،ایشالاک بسلامت بغل بگیری نی نی جون رو

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
ارررره  عزیزم بخاطرلانه گزینی وایناس پادردودل وکمرطبیعیه،ایشالاک بسلامت بغل بگیری نی نی جون رو

انشالله توام به سلامتی زایمان راحتی داشته باشی