2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
ماه پیش من همه علائمارو داشتم حتی طوری شده بود شب میگفتم صب پاشدم پیش کدوم دکتر برم و چکار کنم. ماه ...

چیو بخونی؟

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای عزیزم هاله داره😍😍

مباااارکههههه 

منم امروز بیبی گذاشتم هاله داشت ولی بعد ۱ساعت ک میگن قابل اعتماد نیست، دعا کن برام ک واقعی باشه،

بیبی شما رو دیدم واقعا ذوق کردم😘😘

برای شما بعد چند دقیقه هاله ظاهر شد؟؟؟

مبارک باشه عزیزم  خدایش،با خوندن خبر بارداریت بی نهایت خوشحال شدم حس خوبی،بهم دست داد

لطفا برامن دعا کنین که مشکل اسپرم همسرم رفع بشه ومنم باردار بشم الان دوسال ونیمه تو اقدامم 

امروزاگر کسی گره‌ای داردوتو راهش رامی‌دانی سکوت نکن !اگر دستت به جایی می‌رسد کاری کن معجزه‌ی زندگی دیگران باش بی‌شک فرد دیگری معجزه زندگی تو خواهد بود . . .
انشاله  ماه دیگه بیایی خبر خوب بدی

ان شاالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

امروزاگر کسی گره‌ای داردوتو راهش رامی‌دانی سکوت نکن !اگر دستت به جایی می‌رسد کاری کن معجزه‌ی زندگی دیگران باش بی‌شک فرد دیگری معجزه زندگی تو خواهد بود . . .
نداشته باش،سعی کن اروم باشی😘 هرچندخودم امروزاومدم سونوبرا دیدن قلبش،خداکنه دیده بشه😢🙏

منم اینجا خوندم بعضیا نوشتن ساک خالی از جنین داشتن 

نگران شدم

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
استراس اصلاخوب نیست اونم تو ماه اول،من الان مطب دکترم خیلیم استرس دارم 😔 انشاءالله بارداری خوب ورا ...

ممنون انشاالله تو ام بارداری راحتی داشته باشی

اگه بشه سعی میکنم استرسمو کم کنم 

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
چیو بخونی؟

انشالله منتظر خبرهای خوش هستم.

موقع نماز مغرب و عشا زیارت عاشورا

و موقع خواب هم سوره واقعه

چهل شب

دقیقا منم مثل تو بودم امروز صبح بی بی گذاشتم مثبت شد

مبارکه عزیزم 

انشالله قسمت همه منتظرا بشه