2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
سلام روویا جون . مبارک . ایشالاه یک فرزند سالم و صالح گیرت بیاد .  می شه بگی چه روزهایی نزدیکی ...

سلام، از کیت تخمکگذاری استفاده کن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
حالتو میفهمم منم دوروزه فهمیدم باردارم...چندسالته؟

مرسی عزیزم

۲۹ سالمه.کی رفتی آز دادی؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه

من 26پری بی بیچ کم مثبت شد 27پری که دیروز بود منفی اینقدر حالم بد بوددددددددددددد نمیخاستم به همسرم بگم بی بی چک گذاشتم فقط الکی بهش گیردادممممممممم واسه منم دعا کنین 1سالونیم منتظرم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

مبارکت باشه من 26پری بی بیچ کم مثبت شد 27پری که دیروز بود منفی اینقدر حالم بد بوددددددددددددد نمیخا ...

انشالله که به زودی مثبت میشه 

یعنی مثبت کاذب بوده؟

قرص خورده بودی؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
انشالله که به زودی مثبت میشه  یعنی مثبت کاذب بوده؟ قرص خورده بودی؟

نه قرص نخورده بودم آره شانس منه دیگه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

نه قرص نخورده بودم آره شانس منه دیگه

خوب دوباره امتحان کن شاید اشتباه شده باشه

خوب دوباره امتحان کن شاید اشتباه شده باشه

موعدم 24ام صبر میکنم اگه پری نویمد باز میزنم اگه بیاد هم که هیچی

ممنون دوستم

سلام روویا جون

خیلی خوشحال شدم

خداروشکر که خدا بیشتر از دو ماه منتظرت نزاشت

یکی از بزرگترین نعمتها اینه که خدا انقدر دوستت داشت که نزاشت درد انتظارو بچشی. 

انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

لطفا برای من و امثال من که ماه ها و سالهاست منتظریم خیلی دعا کن

موعدم 24ام صبر میکنم اگه پری نویمد باز میزنم اگه بیاد هم که هیچی ممنون دوستم

من قبلش نزدم نگه داشتم دو روز گذشت و پری نیومد زدم

سلام روویا جون خیلی خوشحال شدم خداروشکر که خدا بیشتر از دو ماه منتظرت نزاشت یکی از بزرگترین نعمته ...

ممنون عزیزم

حتما دعا میکنم

انشالله که دامن شما و همه منتظرا هرچه زودتر سبز بشه

از۸فروردین چله ی زیارت عاشورا بعد نماز مغرب و عشا و سوره ی واقعه قبل از خواب دارم میخونم هنوز به نیمه نرسیده

عزیزم توام بخون انشالله به نیمه نرسیده حاجت بگیری

من چله زیارت عاشورا، آیت الکرسی، حشر، حدیث کسا، هر چی بگی برداشتم ولی نشد که نشد

ماه پیش من همه علائمارو داشتم حتی طوری شده بود شب میگفتم صب پاشدم پیش کدوم دکتر برم و چکار کنم.

ماه پیش ۱۰_۱۲ تا بی بی چک زدم همشون نا امیدم کرد منفی شدن

این ماه یکی بهم گفت این دوتا رو با اعتقاد کامل بخون شک نکن نتیجه میگیری

منم خوندم حالا برا این ماه نه برا ماه بعد.خداروشکر نتیجه داد

حالا فقط برا خودم نبود برا جاریم و زن عموم هم بود

آره حتما میرم استرس دارم 

نداشته باش،سعی کن اروم باشی😘

هرچندخودم امروزاومدم سونوبرا دیدن قلبش،خداکنه دیده بشه😢🙏

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖

استراس اصلاخوب نیست اونم تو ماه اول،من الان مطب دکترم خیلیم استرس دارم 😔

انشاءالله بارداری خوب وراحتی داشته باشی

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖