2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
سلام روویا جون . مبارک . ایشالاه یک فرزند سالم و صالح گیرت بیاد .  می شه بگی چه روزهایی نزدیکی ...

عزیزم برو این سایت

دقیق واست زمان تخمک گذاری و نزدیکی رو توضیح میده

من طبق همون عمل کردم همون ماه اول باردار شدم

this is just the beginning
سلام خانما خوبید؟دوباره آز بتا رو تکرار کردم.۴۲۰ شده بود.خدا رو شکر

خدارو شکر

حتما پسره که بتات کم بوده اولش

تیکر بارداریتو بزن

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه والا من لتروزول خارجی خوردم هیچی به هیچی

انشالله به زودی مامان میشی گاهی باید دو سه ماه مصرف بشه که جواب بده

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
ای جونم😍😍😍😍واس مونا۷۷ و السا و شادی و فاطمه و ستاره و..بقیه دوستان دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشالله هم اونا هم بقیه ی منتظرا به زودی مامان میشن

انشالله به زودی مامان میشی گاهی باید دو سه ماه مصرف بشه که جواب بده

شما مصرف کردی؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
روویا جونم خیلی واست خوشحالم انشالله که یه دختر خوشگل مشگل گیرت بیاد

ممنون عزیزم انشالله دعا کن سالم و صالح باشه

شما مصرف کردی؟

من زخم دهانه رحم داشتم دارو برا اون مصرف کردم نه لتروزول.

همکارم یه دوره لتروزول مصرف کرد باردار شد

ولی اینجانوشته بود بستگی داره بعضیا دو یا سه ماه مصرف کنن جواب میگیرن 

من زخم دهانه رحم داشتم دارو برا اون مصرف کردم نه لتروزول. همکارم یه دوره لتروزول مصرف کرد باردار شد ...

ببین نذر کن صدقه بدهو... این شاء الله که خدا برات نگهدارتش

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ببین نذر کن صدقه بدهو... این شاء الله که خدا برات نگهدارتش

ممنون انشالله یکی ام بده به خودت

من چله ی زیارت عاشورا و سوره واقعه گرفتم که هنوز نصف نشده جواب گرفتم