2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
ممنون  انشالله ماه بعد خبر بارداریتو بدی مارو هم خوشحال کنی

ممنون عزیزم ان شاالله

امروزاگر کسی گره‌ای داردوتو راهش رامی‌دانی سکوت نکن !اگر دستت به جایی می‌رسد کاری کن معجزه‌ی زندگی دیگران باش بی‌شک فرد دیگری معجزه زندگی تو خواهد بود . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که برا شما هم مثبته  همون لحظه اول که خط T کیت خیس میشد هاله افتاد بعد که کل کیت خیس ش ...

چقدر هیجان انگیزه😇😍

ان‌شاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی خانومی😘

امیدوارم کیتهای منم فردا به بعد همینجوری ک شما میگی بشه🙌

منم اینجا خوندم بعضیا نوشتن ساک خالی از جنین داشتن  نگران شدم

برای من دیده شد خداروشکر🙏انشاءالله برا شماوبرااونایی که منتظرن هم دیده بشه🙏🙏🙏

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
17 ماه

ان شاالله این ماه هردومون مامان میشینم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
برای من دیده شد خداروشکر🙏انشاءالله برا شماوبرااونایی که منتظرن هم دیده بشه🙏🙏🙏

خدارو شکر که دیده شد.

منم رفتم آز دادم گفتن ۸ونیم جوابشو میدن

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
ان شاالله این ماه هردومون مامان میشینم

امیدوارم

من که کلا آی وی اف و میکرو برام ممنوع شده به خاطر حساسیت به آمپولاش. 

دوبار آی یو آی کردم نشد. 

یک سال و دو ماه انواع قرص خوردم بازم نشد

دیگه بی خیال دکتر رفتن شدم

فعلا همسرم باید از فردا تا 5 هفته، هفته ای یه بار اچ سی جی تزریق کنه. 

ببینیم چی پیش میاد

چقدر هیجان انگیزه😇😍 ان‌شاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی خانومی😘 امیدوارم کیتهای منم فردا ...

من دو روز تاخیر دارم اینجوری شده.انشالله برا توام سریع دو خط میشه میای خبرشو میدی

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
امیدوارم من که کلا آی وی اف و میکرو برام ممنوع شده به خاطر حساسیت به آمپولاش.  دوبار آی یو آی ...

این ماه ۸_۹ روز نزدیکی نداشتیم

روز تخمک گذاری اقدام کردیم.

میگم شاید اسپرمها زیاد شدن جواب داده

الهی مبارک باشه منم دعا کنیااا

ممنون عزیزم حتما انشالله که هرچه زودتر خدا دامنتو با یه نی نی خوشگل سبز کنه.

مبارک باشه.😍 منم دیروز همین موقع بود که بی بی چکم مثبت شد و حس و حال شمارو داشتم😆

تبریک😘😘😘❤️❤️❤️

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏
رویا جان مبارک باشه و مبارکه همه ی مامانا  من دو روز دیگه وقت پریودم هست,دعا کنین ۶ ماه منتظر ...

انشالله هر چه زودتر خبر بارداریتو بگی بهمون