2777
2789
عنوان

بلاخره مدرسه پسرم رو بعد کلی کوش قوص عوض کردم خوشحالترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 78 پست

خدارو شکر اون معلم هم راحت شد

من خودم معلمم واز این مادرای از دماغ فیل افتاده و اینکه آسمون سوراخ شده و بچه خودشون اومده رو زمین رو داشتم 

بهترین هدیه به اون معلم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر اون معلم هم راحت شدمن خودم معلمم واز این مادرای از دماغ فیل افتاده و اینکه آسمون سوراخ شده ...

بله بچمون از اسمون افتاده

پاره ی تنمونه

دوس نداریم زیر دست معلمای عقده ای اموزش ببینه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شهریه ش خیلی زیاده

دختر من پیش دبستانی

بدون ناهار۷۰ میلیون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بسلامتی خیر باش براتون الان معلمش دوست بچگی شماست ؟

مرسی عزیزم

اره خداروشکر در حدی ک بچه شم کوچیک بود 

خودش میرفت دانشگاه بچه ش رو میاورد 

خونه ی ما نگه میداشتیم 

حالا خودش میگه از امروز جای ما عوض شده

حالا نوبت منه بچتو مث چشام ازش مراقبت کنم

خیالت راحت 

فقط میتونم بگم خدایا شکرت 😍

میشه بفرمایید عقده چی رو داریم

عزیزم من شمارو که نمیشناسم

ولی قبول کن خیلی از معلمای مدارس دولتی واقعا از والدین و دانش اموز انگار طلب دارن!

نمیگم‌همه

ولی اکثرا

خودمم ازین معلما داشتم

نمونش استارتر 

معلم حتی جواب سلامشو نداده😐

بله بچمون از اسمون افتادهپاره ی تنمونهدوس نداریم زیر دست معلمای عقده ای اموزش ببینه

والا بخدا 

یه معلم نباید شعور جواب سلام دادن رو داشته باشه

عقده ای خانم حتی تکالیف بچه رو چک نمیکنه 

فقط بلد بود روزی ۴ صفحه تکالیف بده

اونم به بچه ای ک هنوز اول راهه 

والا بخدا یه معلم نباید شعور جواب سلام دادن رو داشته باشهعقده ای خانم حتی تکالیف بچه رو چک نمیکنه فق ...

اگه بچه ت کلاس چهارم یا بالاتر بود میگفتم حق با معلم بوده و دانش اموز باید خودش تکلیفو نشون میداده

ولی بچه کلاس اولی رو نباید اینطوری باهاش رفتار کرد