2777
2789
عنوان

بلاخره مدرسه پسرم رو بعد کلی کوش قوص عوض کردم خوشحالترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 78 پست
خیلی زیاده زور داره این همه پول بره تو جیب یه عده مفت خور

ارزششو داره واقعا

به دانش اموز میرسن

ولش نمیکنن به امان خدا

بزرگترین سرمایه پدر مادر

بچه ست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من غیرانتفاعی تعدادشون چهارده نفر رسیدگی به تکالیف عالی دونه دونه معلم چک میکنهالبته خوب و بد هم ...

بله مسلما معلم دلسوزم کم نداریم 

ولی خب مدارس دولتی الان بنظرم به کیفیت سابق نیستن حالا نکه بگم خیلی خوب بودن قدیم

ولی خب از حال حاظر خیلی بهترن

الان داءم میگن بودجه نداریم فلان بیارید 

کمک به مدرسه اینقد بدین وووو هزارتا چیز دیگه

استارتر بنظر شما خودت زیادی حساسی باعث شدی پسرتم استرس بگیره .سعی کن طوری بارش بیاری که بتونه ازپس خ ...

تا جایی ک میتونستم سعی میکردم 

پسرم متوجه استرسم نشه 

هر روز کلی از خوبی فضای مدرسه ش تعریف 

میکردم تشویقش میکردم جایزه براش گرفتم

ولی بچم با مدرسه ش انس نگرفت 

دیشب وقتی بهش گفتم میخام ببرمت همون 

مدرسه ی مهدت کلی خوشحال شد 

بچه ها باهوشن الان متوجه فرق مدارس 

میشن همین الان بردمش رفتار معلمش

(دوستم ) رو ک دیدم خودش گف مامان تو دیگه برو

ارزششو داره واقعابه دانش اموز میرسنولش نمیکنن به امان خدابزرگترین سرمایه پدر مادربچه ست

صد درصد من خوشحالی و رضایت پسرم

در وهله ی اوله برام 

هیچی بجز خوشحالیش خوشحالم نمیکنه

الان خداروشکر بدون استرس و عذاب وجدان

سپردمش به دوستم و اومدم این خیلی برام مهمه

خدارو شکر اون معلم هم راحت شدمن خودم معلمم واز این مادرای از دماغ فیل افتاده و اینکه آسمون سوراخ شده ...

دقیقا معلم مدرسه قبلی پسرم یکی مث شما بود 

خداروشکر نزاشتم بیشتر از این روح و روان 

پسرم توسط امثال شما خدشه بشه😊

صد درصد من خوشحالی و رضایت پسرمدر وهله ی اوله برام هیچی بجز خوشحالیش خوشحالم نمیکنهالان خداروشکر بدو ...

خداروشکر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دقیقا بی مسعولیتی خودش رو میخاست توجیح کنه

دیگه بهش فکر نکن

بله شلوغی زیاد خوب نیستمن دخترمو دولتی نوشتم ۲۴ نفرناگه شلوغ بود جابجا میکردم

البته رفتار معلمش رو هم دوست نداشتم

یکی دوبارم پسرم گف خیلی جیغ میزنه 

ک حالا شاید بخاطر جو شلوغ کلاس مجبور بوذه

پسرمم حسابی میترسید ازش 

حتی امروز ک رفتیم اصلا حاضر نشد تا دم کلاس بیاد باهام 

اره خداروشکر انگار یه کابوس بود ک تموم شد😊

خداروشکر

دولتی بچه ها به شدت بی ادبن خوب کردی

بخدا همینه ترسیدم این رو بگم بریزن سرم

همین صب خودم دیدم بچه ی پایه بالاتر 

سر صف لگد زد به بچه کلاس اولی بی دلیل 

همونجا فهمیدم دارم بهترین کارو میکنم