2777
2789

یکی از فامیلامون دخترشو ثبت نام کرد مدرسه ما منم گفتم آخ جون ب ارزوم رسیدم خلاصه از ۱ مهر تا الان منتظر بودم بیاد باهم دوست بشیم حرف بزنیم نیومدددد اخرشم امروز تو پیاده رو زدم رو شونش گفتم سلام اونم گفت سلام خوبی خانواده خوبن خوبی ب خانواده سلام برسون خدافظ 😐😐😐😐 تمام تصوراتم خراب شد . البته چند سال پیش خودش زنگ زد ب بابام با ذوق گفت توروخدا دخترتو مدرسه ما ثبت نام کن . الان چرا صمیمی نشد پس 😑💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه با فامیل مدرسه بودم ولی کِیفش به اینه تو یه کلاس باشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من همیشه با فامیل مدرسه بودم ولی کِیفش به اینه تو یه کلاس باشی

دقیقااااا واسه من ک هیچوقت نشد . اینم فامیل دوره اصلا محل نمیده انگار ارث باباشو خوردم 

دقیقااااا واسه من ک هیچوقت نشد . اینم فامیل دوره اصلا محل نمیده انگار ارث باباشو خوردم

من یه سال با یه فامیل دور همکلاسی بودم خودشو میکشت من محلش بدم من محل نمیدادم

حالا انقد افسوس میخورم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من یه سال با یه فامیل دور همکلاسی بودم خودشو میکشت من محلش بدم من محل نمیدادمحالا انقد افسوس میخورم

همین دیگه 😔😂 تموم کردی مدرستو ؟ من سال اخرمه😍

همین دیگه 😔😂 تموم کردی مدرستو ؟ من سال اخرمه😍

اره بابا ۳۳سالمه🤪