2777
2789
عنوان

با بچه فامیل که یکسره پول میخواد

61 بازدید | 5 پست

واقعا با این بچه چیکار کنم

یکسره جلوی پدر و مادرش میگه من گشنمه پول بده برم خوراکی بخرم

و کارتمو میگیره و میره هرچی دلش میخواد مسخره

من از این پررو بودنش و اینکه جلو پدر و مادرش میگه تا من با رودربایستی بهش بدم خیلی اعصابم خورد میشه

اگر هیچی نگه قطعا خودم براش خوراکی می‌خرم ولی از بچه‌های پررو و بی‌لیاقت اصلا خوشم نمیاد یا من میرم خونشون یا اونا میان خوراکی و کارت عابربانک مو میخواد

آریایی و از نسل کوروش✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا میدی؟؟؟؟بابا ننه اش میشینن نگاه میکنن فقط؟!

بابا ننه‌اش هم قطعا پررو آن وگرنه خودشون کارت میدن تا بچشون به زور از من بگیره

خیلی برام رو داره کارش واقعا فقط هم رودربایستی دارم 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

اگر بگم نمی‌دم میگن خسیس حتی بچشون هم میگه خودشون هم اگر ناراحتی بینمون پیش بیاد میگن خسیس

چون خودشون بچه هاشون رو به شدت فراخ و بی عار بزرگ کردن که هر لحظه درحال چریدن هستن و به معدشون استراحت نمی‌دن متنفرم از اینطور آدما حالا خودشون یه قرون برای من خرج نکردن

منم والا بهترینها رو برای بچم میخرم و چشمش همیشه سیره ولی اینا با وجود اینکه همیشه درحال خوردن و کندن پول هستن باز هم چشم و دل گشنه ان

آریایی و از نسل کوروش✨