2777
2789
عنوان

شوهرم گفت هدف هاش عوض شده و طلاق میخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 75 پست
خیر سرم ازدواج دومم بود چقدر بهش قبل ازدواج گفتم زمین خوردم زمینم نزنی واقعا نزد چون منو له کرد

تف تو روش مثل سگ ولش کن پولم ازش بگیر مهریه و ... گور پدرش پدرسگگگگگ واسه خودت خونه مستقل بگیر خانم خودت باش ب ازدواج هم دیگه فکر نکن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اطرافیانش همینو میگم حتی مامانش

دوسش داری؟🥲

مثال یکی خود من شوهرم اوایل دست بزن شدید داشت بد دهن و رفیق باز بود هرکار میکرد من پاش سوختم خانوادم پشتم نبودن و از یه طرفی هم چون خیلی دوسش داشتم اصلا نمیتونستم طلاق بگیرم

حتی پیگیر طلاقم شدیم ولی نتونستم نشستم ب ایندم فکرکردم فهمیدم من داغون میشم چون من ب شدت ادم وابسته ایم

دوسش داری؟🥲مثال یکی خود من شوهرم اوایل دست بزن شدید داشت بد دهن و رفیق باز بود هرکار میکرد من پاش س ...

بله دوسش دارم ولی چه فایده این آقا با همه بدی هاش بسازم با اینکه بهم علاقه نداره و نزدیکم نمیشه و بچه نمیخواد نمیتونم کنار بیام

بله دوسش دارم ولی چه فایده این آقا با همه بدی هاش بسازم با اینکه بهم علاقه نداره و نزدیکم نمیشه و بچ ...

باز خودتیو خدای خودت

ببین اگ میتونی شوهرتو جمعش کنی ازش یه ادم جدید بسازی بمون اگه نمیتونی و واقعا دیگ خسته شدی برو وقتتو هدر نده زندگی دوروزه