2777
2789

چندماه بود طلاق طلاق میکرد ازدواج دومیم بچه هم نمی‌خواست کنار میومدم تو بانک کار میکنه وضعش یکم خوب شد دوتا کلاس رفت باشگاه رفت خودشو گم کرد بهم رو کرد گفت قبلا هدفم ازدواج بوده حالا عوض شده توافقی قبول کن از مهریه بگذر طلاقت بدم فوقش ۲۰۰ نقدی بدم ۱۳ سکه قسطی وگرنه خودت عذاب میکشی با موندن 

اصلا هم کاری باهام نداره صبح و شب تنهام بیاد شام بخوره نه حرفی نه محبتی نه رابطه ای خیلی دلم شکسته بخدا چهره خوبی دارم خانواده دارم چرا اینجوری شد

بعد اونوقت تو چرا خانواده ت رو در جریان نمیزاری ..ازدواج برا آقا انگار سرگرمه دختر مردمو بیاره تو شناسنامه ش و بعدم بگه هدفم فرق داره ننش به عزلش بشینه انشاالههه 😏🤬🤬🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقد بی شرفه واگذارش به خدا اخه یعنی چی هدفم عوض شده مگه دوست دخترش بودی !!!

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

خیلی متاسفم. کارش اصلا درست نبوده و من متاسفانه این مورد رو قبلا دیدم🥲

خودت چکار میکنی عزیزم؟ منظورم کار و پیشرفت و ایناست. یه وقت فکر نکنه خودش تنهایی یه قدمی برداشته و شما جا موندی. هرچند که راه اینم طلاق نیست 

بعد اونوقت تو چرا خانواده ت رو در جریان نمیزاری ..ازدواج برا آقا انگار سرگرمه دختر مردمو بیاره تو شن ...

بهش گفتم زندگی دوم نابود بشه چون تو هدفت رو عوض کردی گناه من چیه اخه خدا لعنت کنه خودشو و خانواده اشو با این تربیتشون

اره خداروشکر پشت منن

خب دیگ وقتی خانوادت پشتت هستن و میتونی طلاق بگیری برو

وقتی خودش داره با زبون میگه کیس جدید پیداکردم یعنی چی؟

اون چون میدونه هرکاری کنه تونمیری داره بدترش میکنه

اره خداروشکر پشت منن

ببین اصلا ساده نگذر برو مهریه ت رو بزار اجرا مجبور میشه برای آزاد شدن حسابش و اموالش .بیشتر دست کنه تو جیبش گشنههه گدا 😏🤬🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهش گفتم زندگی دوم نابود بشه چون تو هدفت رو عوض کردی گناه من چیه اخه خدا لعنت کنه خودشو و خانواده اش ...

الهی اامیین 

وا چقد بی شرفه واگذارش به خدا اخه یعنی چی هدفم عوض شده مگه دوست دخترش بودی !!!

خیر سرم ازدواج دومم بود چقدر بهش قبل ازدواج گفتم زمین خوردم زمینم نزنی واقعا نزد چون منو له کرد 

ببین اصلا ساده نگذر برو مهریه ت رو بزار اجرا مجبور میشه برای آزاد شدن حسابش و اموالش .بیشتر دست کنه ...

گفتم ۳۰۰نقد از ۱۱۴ سکه ۱۴ سکه بهم بده بعد بهم میگه گداگشنه بخاطر همین

خیر سرم ازدواج دومم بود چقدر بهش قبل ازدواج گفتم زمین خوردم زمینم نزنی واقعا نزد چون منو له کرد

اولن ک نباید میگفتی از مرد هرچی بخوای برعکسشو انجام میده الانم ک میبینی وضعش اینه برو شرشو کم کن

گفتم ۳۰۰نقد از ۱۱۴ سکه ۱۴ سکه بهم بده بعد بهم میگه گداگشنه بخاطر همین

کوه خورده بهت میگه گدا گشنه .عنتر عنچوچک ..مهریه خفته .‌چشمش کور دندش نرم وقت ازدواج چشاشو باز میکرد و آنقدر نمی‌نوشت ..اصلاا از حقت نگذر ..چی از خودش داره ؟