الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب یه سر برو دانشگاه ببین مشکل چیه بخاطر یه مشکل کوچیک میخوای اینهمه زحماتت رو خراب کنی
کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن میخوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات خیلیا رو آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به ایران ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان پیروزی یاد میکنن فقط ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین در مورد مسایل مختلف بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی خراب نشه
همین چند روز پیش دانشگاه بودم خودشون گفتن 72 ساعت خب منم گناه دارم دیگه دلم میخواد از اولش باشم کلاس ...
بنظرم سخت نگیر نهایت یه دوسه روز دیگه درست میشه اگه نشد باز برو دانشگاه یا زنگ بزن و پیگیر باش
کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن میخوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات خیلیا رو آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به ایران ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان پیروزی یاد میکنن فقط ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین در مورد مسایل مختلف بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی خراب نشه
پیگیرم ولی به حسی دارم اینکه چرا من هرکاری میخوام کنم یه مانعی هست اذیت میشم🥺
همیشه اول کارات بسم الله و انشالله بگو دعا کن و اگه میبینی یه مسیله ای برطرف نمیشه یه نذری بکن استغفار کن و به پدرومادرت نیکی بکن صدقه بده برای برطرف شدن موانع خوبه
نگران نباش اگه برات اینشکلیه برای همه ی ترم اولیا اینشکلیه
استادم وظیفه داره برای ترم جدیدا از اول توضیح بده
اصلا نگران نباش
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤