2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اماده بودم مشکلی نداشتم مامانم رفت برام نوار خرید همین کسی چیزی نگفت

همین؟

مثلاً کار جالبی انجام بدن که هنوز یادت باشه

من هیچ وقت یادم نمیره یکی گفته بود عرق یونجه بخوره خوبه

چقدرررر مسخره بازی در آوردم و خوردم😂

سوال بهتر نبود

ن والا

ولی موضوع خوبیه

من بهترین کادومو اون موقع از بابام گرفتم

خیلیییییییی حس خوبی بود بعد اینهمه سال دیگ مثلش هیچ کس نداد بهم ی جورایی نشون داد بهم چقدر مهمم با اینکه فکر نمی‌کردم عکس العمل خوبی دریافت کنم

هیچی خندید مامانم گفت نترسیا هیچی نی من خیلی گیج بودم رفت برام ی کوه خوراکی خرید شام مورد علاقم

یه ست لباس خریدبرام همین

زنداداشمم بود گفت اوو مامان چخبره تیر نخورده ک  پریودشده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من تو خونه با مادرم تنها بودم

مادر که ...

مشکل اعصاب داره به سختی باهاش گذروندم همیشه

اون لحظه به کی میخواستم بگم!

رفتم سراغش ...

تا صداش زدم با تندی و اخم غلیظ فورا گفت اون ظرفای تو سینکو بیارم وسط حیاط خورد و خمیر کنم؟؟؟؟

دیگه نموندم بقیه حرفاشو بشنوم

رفتم و چنتا دستمال کاغذی برداشتم و...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

هیچی خندید مامانم گفت نترسیا هیچی نی من خیلی گیج بودم رفت برام ی کوه خوراکی خرید شام مورد علاقمیه ست ...

وای واقعا حس خوبیه قبول داری؟

ولی خب من یکم زود شدم اولش ترسو تو چشمای مامانم دیدم قشنگ

بچه بودم فکر میکردم الان دعوام می‌کنه😂

وای واقعا حس خوبیه قبول داری؟ولی خب من یکم زود شدم اولش ترسو تو چشمای مامانم دیدم قشنگبچه بودم فکر م ...

اره قطعا حس خوبیه

چندسالگی شدی؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉