کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آی وی اف اگه اسپرم مرد رو با استمنا بگیرن بچه در آینده دچار مشکلات ماورایی امکانش هست بشه چون کار حرامی هست ثانیا شما که ماشاءالله همینجوری حامله میشی چه کاریه همینجوری اقدام کن هم خودت لذت ببر هم به زور چیزی رو از خدا نگرفتی هر چی خواست میده ثالثا یه کارایی رو قبل بارداری انجام بده بچه هم سالم باشع هم صالح هم جنسبت مد نظرت
چ مشکل ماورایی چرا چرت میگی اطلاعات نداری دل چهار نفر ک آی وی اف تنها راه بچه دارشدنشون میلرزونی؟
می خواین باور کنین می خواین باور نکنین حقیقت هست نمیشه که خودمون رو گول بزنیم اما راهش اینه که خانم تو این پروسه کمک شوهرش باشه نه که مرد خودارضایی کنه