2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10161 بازدید | 287 پست
برادرم سال ۹۳ ازدواج کرده فقط یک بار خونه اش زفتیم

برادرم سال ۹۰ ازدواج کرد

منو خواهرم بچه مدرسه ای بودیم

تو جشن پاتختی رو کرد به همه کسی حق نداره هی بیاد بره خونم مزاحم خانمم بشه

۱۴ سال میگذره رنگ خونه شو ندیدیم

خونه ای که هم خود خونه و هم جهاز کاملش با پدرمادرم بود

کی گفته برادر حامیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم...منم داداش ندارم یدونه دختر دارم خب همه میگن دومی پسر بیار میگم خب صلاحم دست خداس اگ ...

اولا که 90٪تعیین جنسیت با مرده دوما سالم باشه چه فرقی داره جنسیتش چی باشه 

عزیزم آی وی اف اگه اسپرم مرد رو با استمنا بگیرن بچه در آینده دچار مشکلات ماورایی امکانش هست بشه چون کار حرامی هست ثانیا شما که ماشاءالله همینجوری حامله میشی چه کاریه همینجوری اقدام کن هم خودت لذت ببر هم به زور چیزی رو از خدا نگرفتی هر چی خواست میده ثالثا  یه کارایی رو قبل بارداری انجام بده بچه هم سالم باشع هم صالح هم جنسبت مد نظرت

عزیزم آی وی اف اگه اسپرم مرد رو با استمنا بگیرن بچه در آینده دچار مشکلات ماورایی امکانش هست بشه چون ...

چ مشکل ماورایی چرا چرت میگی اطلاعات نداری دل چهار نفر ک آی وی اف تنها راه بچه دارشدنشون میلرزونی؟

این چ حرفاییه میزنید قرار نیست اگر برادرای شما به درد نمیخورن پسرای اسی هم بدرد نخورن

تنها مشکل اینه ک زود میخواین باردار شین ک اونم به خودتون ربط داره 

ایشالا که مبارکتون باشه💕

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

چ مشکل ماورایی چرا چرت میگی اطلاعات نداری دل چهار نفر ک آی وی اف تنها راه بچه دارشدنشون میلرزونی؟

می خواین باور کنین می خواین باور نکنین حقیقت هست نمیشه که خودمون رو گول بزنیم اما راهش اینه که خانم تو این پروسه کمک شوهرش باشه نه که مرد خودارضایی کنه

اولا که 90٪تعیین جنسیت با مرده دوما سالم باشه چه فرقی داره جنسیتش چی باشه

منم همینو میگم دیگه....صلاح آدمو خدامیدونه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن