2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست

من ۲ تا پسر ۲ و ۴ونیم ساله دارم 

اعصاب فولادی میخوان بعد ۲ سال 

دیوونه میشی 

الانش شاید راحت باشه ۳ سال دیگه روانیت میکنن 

تازه مدرسه که میرن بدتر میشه

بزار حداقل ۳ سال دیگه بازم خودت میدونی 

۳۷ سالمه اره میدونم خیلی سخته پرستار میگیرم مامانمم کمکم میکنه

اگه مالی توانش داری بیار 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا بهت ببخشه عزیزمدختر گلت رو حفظ کنه و طبق میلت بهت پسر بدهاما تو مثالی که در مورد بیماری ز ...

خب اینجوری مسئولیت و زحمت خواهرش رو کمتر کرد

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

تجربه خودم که با چشم دیدم رو میگم .....موقع پیری و مریضی دختر بیشتر به درد میخوره

اگه دختر نداشتم قطعا ای وی اف میکردم دختر بیارم دختر هم نعمته برای خانواده

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

خب اینجوری مسئولیت و زحمت خواهرش رو کمتر کرد

ایشالا بهترین ها براتون رقم بخوره

ولی خب تفاوت دیدگاه داریم

منم یه دختر دوساله دارم،ترجیح شخصیم اینه که الان یه دختر قوی و مستقل و بامحبت تربیت کنم تا اینکه نگران باشم ۲۰ سال دیگه کی منو دکتر ببره

کما اینکه الان خواهرم ،پدر و مادرم رو برای این کارها همراهی میکنه

اتفاقا پسر پشت و پناهه شما نمیخوای واقعیت رو بپذیری

والا چیزی که ما داریم در واقعیت میبینیم اونی که روز سختی ب داد پدر و مادر میرسه دختره

شما اونقدر شیدای پسری، که واقعیت رو نمیتونی بپذیری

اگه دختر نداشتم قطعا ای وی اف میکردم دختر بیارم دختر هم نعمته برای خانواده

تقریبا هم سن هستیم .

منم یه دختر خدا بعد 9سال بهم داد با آی وی اف.

برای دومی هم می‌خوام ای وی اف کنم .اما دلم میخواد بچم دختر بشه ......اینجوری دخترم تنها نمی‌مونه.

همدل و هم زبون داره

❤️

فکر کنم از اونایی بودی که یهو با یه اقدام خدا. راحت بهت بچه داده نمی دونی 

ای وی اف چقدر دوندگی و دکتر وازمایش و بدبختی داره من از اردیبهشت  دارم میرم هنوز بهم اجازه ندادن هزار تا آزمایش گرفتن هر سری یک چیز کم و زیاد میشه هزار تا دکتر مختلف فرستادنم

من ۲ تا پسر ۲ و ۴ونیم ساله دارم اعصاب فولادی میخوان بعد ۲ سال دیوونه میشی الانش شاید راحت باشه ۳ سال ...

فکر میکردم تنها من از بچه داری کم کم دارن به جنون میرسم😓

نمیدونم اسی چطور میخواد ۴ بزرگ کنه

آخه کدوم برادری پشت خواهرشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم برادر ندارم حتی پدر هم نداشتم ولی انقدر مستقل بار اومدم تو یه کمبودی حس میکنی که فکر میکنی برادر داشتن خیلی خوبه

بالاخره اونم زن میگیره میره سر زندگیش اصلا چیزی که فکر میکنی نیست 

بعدشم ای وی اف خیلی خیلی پروسه ی سختیه کلی امپول داره یعنی بدنت نابود میشه حتی اخرین راهه برای کسی که بچه دار نمیشه

نه واسه یه جنسیت 

من خودم یه پسر دارم خیلی دختر دوست دارم تقریبا همسن تو هم هستم ولی هیچ وقت زیر بار ای وی اف نمیرم

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

گلم تا یکسال بعد بارداری بدن نیاز به ریکاوری داره گذشته از اون دخترت خیلی کوچیکه به مادر نیاز داره هر چقدرم پرستار و کمک داشته باشی باز ترو میخواد دو قلو خیلی خوبه ولی بزار دخترت حداقل سه سال رو داشته باشه