2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10162 بازدید | 287 پست
من خودم برادر ندارم پدرم ندارم به شدت عاشق اینم پسر بیارم اما تهش میگم هر چی به صالحه دختر چه پسر هم ...

برادر که روزی هزار بار خدا را شکر کن نداری هم تو کودکی حقت را  می خوره هم تو بزرگسالی ارث ات را بالا می کشه یک آب هم روش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرعزیزتونو رحمت کنه...آره عزیزم صلاح خداقشنگتره گاهی خدا چیزی میدونه ک ماحتی بهش فکر هم نمیکنیم

یکی از آشنایان ما البته فوت شده در زمان قدیم چون زن اولش دختر می‌آورد زن دوم می‌گیره زن دومشم دختر میاره فرزند آخریش پسر میشه و جالب اینه اون پسر واقعاً اذیتش می‌کرد یگه در پیری دیگه به زبون می‌آورد یه چیزاییو باید بپذیریم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
یکی از آشنایان ما البته فوت شده در زمان قدیم چون زن اولش دختر می‌آورد زن دوم می‌گیره زن دومشم دختر م ...

آفرین درسته...آره اینجور موردا هست من چندین مورد مشابه و حتی بدتر دیدم....الهی خدافقط سالم و صالح بده 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بزای منم عجیبه. بیشتر فکر می کنم هول پسر داشتن دارن

احتمالا 

چون‌واقعا تا دوسال خیلی ادم تحت فشاره هم روحی هم جسمی

بچه من چهاردست و پا میره و بغل دیوار راه میره یعنی بیست چهارساعته باید دنبال باشم بعد با شکم پر و دوقلو؟؟میشه یعنی؟بخاطر اینکع دخترش حامی داشته باشه میخواد در حقش ظلم کنه

دختر که عالیه ولی من هردوشو میخوام

به چیزی اصرار نکن بنظرم من یدونه گل پسر دارم بعد چهار سال ناخواسته باردار شدم اونم دوقلو همش گفتم خدا کنه یکیشون حداقل دختر باش از هر دو جنس داشته باشم ولی جفتشون پسر شدن فهمیدم هر چی من اصرار کنم خدا برعکس میکنه انگار 😅

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بهتری داره دقیقا جفتش خوبه جفتشم عزیزه 😐

دوستان یسری دختر دوست ی سری پسر دوست.والا من شوهرم میبینم پدرش ی چیز میگه منو فراموش میکنه میچسبه به خانوادش حرفای مادرش تحمل میکنه.فقط منم این وسط مهم نیستم اتفاق های مهم خانواده دخترا سهم دارن نظر دخترا مهمه دامادشان گلن پسرشون بد

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
آفرین درسته...آره اینجور موردا هست من چندین مورد مشابه و حتی بدتر دیدم....الهی خدافقط سالم و صالح بد ...

دختر پسر نداره صالح باشه بهترین نعمته

احتمالا چون‌واقعا تا دوسال خیلی ادم تحت فشاره هم روحی هم جسمیبچه من چهاردست و پا میره و بغل دیوار را ...

انگار بقیه سالها رو ازش گرفتن.  منت سر دخترشون می زارن ولی عجله دارن که سریع با کلی هزینه تعیین جنسیت دو تا پسر بیارن که مدال افتخار بندازن گردنشون ! 

دخترم. دایی ام زایمان اولش سزارین بود بارداری دومش چند سال بعد بود می گفت هنوز جای بخیه های قبلی می سوزه و حس می کنم الان که باردارم شکمم می خواد بشکافه و پاره بشه! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

برادر که روزی هزار بار خدا را شکر کن نداری هم تو کودکی حقت را می خوره هم تو بزرگسالی ارث ات را بالا ...

حالا شما برادرت همه چیو کشیده بالا جالب اینه تو خانواده ما عمه بوده که ارث کشیده بالا سه تا عمه یکی از یکی بهتر و عالی‌تر هر کدوم به یه نحوی خوردن