کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
من خودم خیلی کمبود داداش رو توی زندگیم حس کردم نمیخوام دخترم این کمبود رو داشته باشه
دختر خیلی بهتر از پسره حداقل یکی پسر یکی دختر باشه بهتره
ولی اسی یکم صبر کن تازه زایمان داشتی بذار دوسال بگذره دخترتو از پوشک و شیر بگیری بعد اقدام کن
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی