2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10162 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خیلی کمبود داداش رو توی زندگیم حس کردم نمیخوام دخترم این کمبود رو داشته باشه

دختر خیلی بهتر از پسره حداقل یکی پسر یکی دختر باشه بهتره

ولی اسی یکم صبر کن تازه زایمان داشتی بذار دوسال بگذره دخترتو از پوشک و شیر بگیری بعد اقدام کن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خدایی این چه حرفیهمن دو تا داداش دارم اندازه یه ارزن برام سود نداشتن که هیچ فقط دردسر بودنالبته براد ...

ولی الان شوهر من حامی خواهراشه

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

نمیشه از طریق طبیعی باردار شید.خیلی برام عجیبه آی وی اف کاش راضی باشیم به هر چی که به صلاحمونه

منم همینجوریم...منم داداش ندارم یدونه دختر دارم خب همه میگن دومی پسر بیار میگم خب صلاحم دست خداس اگ خدا برام بچینه قشنگتره ...من ماست وترشی ونسکافه زیاد میخورم میگن نخور دومیتم دختر میشه میگم بابا من اززندگیم لذت نبرم چیزای دوست دارمو نخورم ک دختر نشه؟؟؟خب بشه .......ولی خب استارتر هم درک میکنم بالاخره هرکس میبینی ی جنسیتی دوست داره یادوست داره ازهر دو جنسیت داشته باشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

حالا چرا انقدر عجله داری؟  مگه خط تولیده؟ 

بدن باید کشش و توان ساخت دو تا بچه رو به طور همزمان اونم بعد یه زایمان سزارین داشته باشه.   

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

میدونم سخته ولی فک میکنم ارزششو داره

واقعیت اینه ؟.

روراست باش

اگر الان بجا دختر ، پسر دو ماهه داشتتی میرفتی ای وی اف برای دوقلوی دختر ؟

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

من خودم خیلی کمبود داداش رو توی زندگیم حس کردم نمیخوام دخترم این کمبود رو داشته باشه

من دوتا برادر دارم هر دو هم خوب هستن

اما کار خاصی برام نکردن

اتفاقا حمایت اصلی از طرف پدر و مادر و همسره نه خواهر و برادر

من الان یکساله از زایمانم‌میگذره پوکیدم بی خوابی بچه داری کار خونهتازه کمکیم‌دارمبابا دمت گرم خیلی ح ...

منم همچنین🤕

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حداقل چندماه صبر کن..تخمک قوی واسپرم قوی پسر میشه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دختر خیلی بهتر از پسره حداقل یکی پسر یکی دختر باشه بهترهولی اسی یکم صبر کن تازه زایمان داشتی بذار دو ...

اونجوری که سخت تره دخترم پا بگیره باید همش دنبالش باشم

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

من الان یکساله از زایمانم‌میگذره پوکیدم بی خوابی بچه داری کار خونهتازه کمکیم‌دارمبابا دمت گرم خیلی ح ...

بزای منم عجیبه. بیشتر فکر می کنم هول پسر داشتن دارن 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.