2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست
بخدا خیلی پشتیبان خواهراشه من اونا رو میبینم بیشتر کمبود برادر رو حس میکنم

همه قرار نیست مث شوهرت بشن..سال به سال همه چی گند تر میشه چه برسه زمانی که بچه های خودمون بزرگ بشن

کاش تو سهم من بودی❤️
نگید اینطوری .به چه دردی بخوره برادر ؟اینقدر توقع از پسرا نداشته باشین

خودشون چه گلی به سر برادرشون میزنن اینطوری انتظار دارن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چقد منی تو منم دوقلو خداخواسته و دوتا پسر دارم جنسیت رو میدونم بعضی شب فکرای بد میاد برام وون ...

عزیزم الهی 

قطعا خیلی سختت میشد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوش بحالت من عاشق دوقلو هستم راهکاری بلدی برای دوقلوزایی ب صورت طبیعی بهم بگو ممنون

اگرم بلد بودم بهت نمیگفتم

داغی نمیدونی چی میگی😂😂

خداراشکر کن بلد نیستم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
۳۷ سالمه اره میدونم خیلی سخته پرستار میگیرم مامانمم کمکم میکنه

انقدر واجبه ؟!!

من دوقلو دارم دختر و پسر خیییلی سخته فکرشم نمیتونی کنی 

جدای سختی نگهداریشون بارداری دوقلو خیییلی ریسکش بالاست دخترت اذیت میشه بزار یکم بزرگ بشه بعد به فکرش بیافت اینجوری رسما میشه سه قلو !!!!!

فکرشم تنمو میلرزونه 

دوستت سابقه ناباروری داشته؟؟ من برای بارداری مشکلی ندارم، این تو مثبت بودن نتیجه آی وی اف تاثیری ندا ...

نه اتفاقا دوستمم پسر میخواد اولی دختره تو آی وی اف بهترین سن زیر ۳۲ و سالم و پاک بودن رحم خواهرمم دوبار رحم اجاره کرده آی وی اف کردن منفی شده یه خرده هم شانسیه 

اخه ای وی اف هم که سریع آدم جواب نمیگیره

من باراول جواب گرفتم.... بنظرمن یجورایی داری احساسی تصمیم میگیری داشتن بچه زیرسه سال خیلی خیلی مواظبت لازم داره باای وی اف شماحتی اگه استراحت مطلقم نباشی خیلی مراقبت ومراجعه به پزشک وسونوگرافی بیشتری نسبت به بارداری طبیعی داری لطفاتابچت حداقل سه سال نشده احساسی تصمیم نگیر

عزیزم خودشیرینی چیه به خدا جاریم خودتلخی می کنه 😂🤦‍♀️به حدی بهشون بی حرمتی می کنه که حساب ندارهمثل ...

وایی چقددبی حرمتی میکنه پس بهشون واویلاااین دیگه کیه فک میکنم ازش میترسن وگرنه دلیلی دیگه نمیتونه داشته باشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

آشناهای من تعیین جنسیت  پسر کرد و ۳۰۰ میلیون هزینه برداشت

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

اره عزیزم همینطوره حالا من ۳ تا دختر دوست دارم ولی در خودم نمیبینم به دو تا هم راضیم

ای جانم ۳ تاگل دخترای نازتو خدابرات حفظ کنه الهی همیشه کنارهم شادوسلامت باشین 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.