2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست
اره دیدم حتی توی فامیل شوهرم خیییییلی از این داروها استفاده کردن خیییییلی هزینه کردن ولی بچشون دوقلو ...

دوقلو خیلی خطر داره موهای ادمو سفید می کنه دوروز دنیا رو به جای زندگی باید دنبال بچه بدوی چرا دوس داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدنتو دکتر بررسی کنه چون ممکنه تبدیل به کیست بشن یا بیشتر از دویا سه قل بشه

اهان میشه کامل برام توضیح بدی این روش گلم یعنی من قبل اینکه اقدام ب بارداری کنم برم دکتر زنان جنین دوقلو میخوام یا نه همینجوری اصلا نرم دکتر باردار ک شدم رفتم سونو بگم امپول ازاد سازی بزنه؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

نگید اینطوری .به چه دردی بخوره برادر ؟اینقدر توقع از پسرا نداشته باشین

من برادر بزرگم سالی بارم بهم زنگ نمیزنه هر ۶ ماه میره مسافرت و هیچکسم خبری ازش نداره توقعی ام ازش نداریم اما فایده ای نداشته کلا

من سه تا دادش دارم.اگر نبودن الان از گرسنگی مرده بودیمکلا خواهر نسبت به داداش نمک نشناس هست

از اون حرفا بودا

خدا حفظشون کنه واست ولی مثل داداشای شما کم هستن

من یکی از برادرام کل پس انداز پدر و مادرم رو خورد یه آبم روش مادرم و پدرم هیچی دیگه ندارن.اون یکی هم خدا شاهده گفت چرا واسه بچه های من کادو میلیونی نمیدین با پدر مادرم قطع رابطه کرد

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
الان چندقلوزایی بیشتر شده . اکثرا دارو مصرف کردن

همین طب سنتی منظورته؟؟؟ میترسم هزینه کنم جواب نگیرم مثل خییییلی از فامیلامون 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

نگید اینطوری .به چه دردی بخوره برادر ؟اینقدر توقع از پسرا نداشته باشین

توقع نداریم برای ما کاری کنن همین که انقدر خانواده ای که براش انقدر زحمت کشیدن رو دق ندن کافیه والا انقدر که همسر من برای مادرم کار انجام داده برادرم انجام نداده تا سر کوچه نمیبره مامان منو.

من سه تا دادش دارم.اگر نبودن الان از گرسنگی مرده بودیمکلا خواهر نسبت به داداش نمک نشناس هست

عزیزم باور کن مورد شما کم تر پیش میاد. خدا برادرات رو حفظ کنه ولی اکثر برادرا حق خواهرا رو می خورن و به داماد هم حسادت و بی حرمتی می کنن. 

اینا که این حرفا رو میزنن پسرستیز نیستن، زخم خورده ان.

مثلا خود من برادرام حتی نذاشتن بابام بهم یه جهیزیه آبرومند بده. فکر کن داداشم بهم گفت اندازه جیب بابات جهیزیه ببر وقتی نداره مجبور نیستی. بابای من داشت اصلا وضعش بد نبود.

بعد خودش سال بعدش تمام اموال بابام رو بالا کشید دخترش رو فرستاد اروپا! 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

دوقلو خیلی خطر داره موهای ادمو سفید می کنه دوروز دنیا رو به جای زندگی باید دنبال بچه بدوی چرا دوس دا ...

مهم نیست گلم از پس بچه ها برمیام چون من یه بچه دارم و شوهرم کلا میخواد سه تا بچه داشته باشیم منم گفتم حالا ک دوتا دیگه باید ب دنیا بیارم باهم زایمان کنم یکباره راحت بشم و تامام 

از اون حرفا بوداخدا حفظشون کنه واست ولی مثل داداشای شما کم هستنمن یکی از برادرام کل پس انداز پدر و م ...

دقیقا مثل برادر شوهرای من هرروز یکی برای دعوا میاد خونه مادرشوهرم داداش خودمم جز حرص برای بابام چیزی نداشته

دارم به دخترت فکر می کنم که تو تو خیال خودت داری براش دوتا حامی میاری ولی در واقعیت قراره تبدیل به د ...

این حرفاچیه ته دل استارتربنده خداروخالی میکنیداتفاقا پسرخیلی خوبه من برادرام خداحفظشون کنه مثل کوه پشتمن همیشه بابام مثل کوه پشت خواهرش بوده تاالان داییام چه محبتایی به خواهراشون میکنن اگرتوزندگیای هم دخالت نکنیدوبهم محبت کنیدخواهربرادرا خیلی به دردهم میخورن والله

مهم نیست گلم از پس بچه ها برمیام چون من یه بچه دارم و شوهرم کلا میخواد سه تا بچه داشته باشیم منم گفت ...

جنسیت اولی چیه ؟ میدونی که ممکنه دوتا دختر یا دوتا پسر بشه؟