کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم نگران سنت هستی اما اصلا عجله نکن تا به هدفت برسی یکسال و ۸ ماه بزار از سزارینت بگذره بعدم زیر نظر متخصص و طب سنتی باهم اقدام کن و همسرتم خیلی تقویت کن تو اون ۸ ماه باقی مونده
دختر نداشته باشی پشیمون میشیپادگان مگه میخوای باز کنی؟😉
دخترم شیرینه بچه هدیه خداست دختر و پسر بودنش فرقی نداره مهم اینکه سالم و سلامت باشه بچه ک ب دنیا میاد هرچه پسر باشه چه دختر باشه برای پدرومادرش عزیزه ولی کلا علاقه قلبی منو همسرم اینکه ۳ تا پسر داشته باشیم همین هرکس نظرش متفاوته و نظر هرکس محترمه
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
سلام اتفاقا منم میخام انشاالله برا ای وی اف اقدام کنم کسی از هزینه هاش خبر نداره؟
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
بخدا خیلی پشتیبان خواهراشه من اونا رو میبینم بیشتر کمبود برادر رو حس میکنم
حالا دخترت پشتیبان نمیخواد فعلا. بهترین پشتیبان براش پدر و مادرشه . بعدم چطور دلت میاد هنوز دخترت نیاز ب توجه داره کوچیکه . میخوای سریع سر خودت رو گرم بعدی ها کنی .بیشتر ضربه ب دخترت میزنی تا سود برسونی. فعلا تا ۵سالگیش دست نگهدار.