2777
2789

خودمو صد نفر بیشتر 

از تاپیک دومم 

ازدواجم بعد ۷ سال با عشقم رو ازش گرفتم و ده ها حاجت بزرگ دیگه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

منم ازدواجم جور نمیشه

هرکی بلده بگه چیکار کنم برم زودتر سر خونه زندگیم

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازدواجم جور نمیشههرکی بلده بگه چیکار کنم برم زودتر سر خونه زندگیم

گفتم

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

استغفار ۷۰ بندی مولا علی، حدیث کسا، صدقه به همون نیت، دعای مشلول برای بیماری می گن خوب هست، زیارت عاشورا، شکرگزاری بابت بقیه عضو بدن که سالم هستن و تجسم سلامتی

ان شاالله هر چه سریعتر شفا پیدا کنید بنده رو هم دعا بفرمایید

منم ازدواجم جور نمیشههرکی بلده بگه چیکار کنم برم زودتر سر خونه زندگیم

شما هم خویشتن دوستی رو به کار بگیرید، روی عزت نفستون کار کنید، روابط خوب دیگران رو شکر کنید، معیارا و ملاک هاتون رو بنویسید، تجسم داشته باشید و استغفارنامه مولا علی رو بخونید ۷۰ بندی، حدیث کسا، سوره احزاب بخونید و صلوات بگید، روزانه به این نیت صدقه بدید امیر شریفی ی چالش رابطه می خواد ۴ روز دیگه احتمالا برگزار کنه امروز ثبت نانش تموم شد من ثبت نام نکردم گویا خوبه

شما هم خویشتن دوستی رو به کار بگیرید، روی عزت نفستون کار کنید، روابط خوب دیگران رو شکر کنید، معیارا ...

چجوریه این چالش مگه؟ 

ممنون از توضیحاتت عزیزم

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

چجوریه این چالش مگه؟ ممنون از توضیحاتت عزیزم

۱۵ روز برای خویشتن دوستی و... گویا تمرین هم داره... ۴۹۰ تومن بود و می گه روابطتون تغییر می کنه و تا ۶۰ روز خودتون ادامه بدید عالی می شه برید تو پیجش در موردش صحبت می کنه

۱۵ روز برای خویشتن دوستی و... گویا تمرین هم داره... ۴۹۰ تومن بود و می گه روابطتون تغییر می کنه و تا ...

الکیه بابا فقط میخوان مردم بیچاره رو تیغ بزنن تو این شرایط بد اقتصادی

همین شکرگذاری رو خودت انجام بده تو خونه حالت خیلی بهتر میشه

الکیه بابا فقط میخوان مردم بیچاره رو تیغ بزنن تو این شرایط بد اقتصادیهمین شکرگذاری رو خودت انجام بده ...

نمی دونم بعضیا که از چالش جذب استایلش نتیجه دیده بودن، به هر حال فرصت ثبت نامش تموم شده

سلام عزیزم۱۲۴۰۰۰صلوات رو چند روزه بخونیم؟ اولی رو برای سلامتی آقا امام زمان دومی و سومی رو برا حاجت ...

نه عزیزم همون اولی رو هم حاجت خودتو میگی

توی هر سه تاش اولین حاجتت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمانه بعدش حاجت خودت 

یعنی امام زمان باید مهمتر از حاجتت باشه اینجوری خود امام زمان حاجتتو از خدا برات میگیره و چون برای خدا عزیزتر از امام زمان نیست حاجتتو میده ان شاءالله

ممنون عزیزم فقط مشکل نداره ک هر چند روز طول بکشه

سعی کن روزی هزارتا بگی قدرتش در حاجت روایی ت خیلی بیشتره

اینجوری هم حاجتت کامل تر میشه هم سریع تر

یک سال طول میکشه ها 

سعی کن روزی هزارتا بگی قدرتش در حاجت روایی ت خیلی بیشترهاینجوری هم حاجتت کامل تر میشه هم سریع تریک س ...

مرسی عزیزم 🙏🌹 نه هزار تا رو میگم خودمم نمیخام زیاد طول بکشه