2777
2789
عنوان

همسر قشنگ من 🥹

155 بازدید | 18 پست

شاید برای خیلیا این چیزا عادی باشه ولی نامزدم یه مدتی تحت فشار مالی بود. و هنوزم یکم هست. بعد امشب که اومد دنبالم برام گل گرفته بود. این درحالی هست که خیلی اهل حساب و کتابه، مثلا اگر شرایط مالیش خوب نباشه تو یه تایمی از خرج های غیر ضروری پرهیز میکنه. اینکه تو این برحه برام گل گرفت چیزی که میدونم از نظر شخصی خودش پول دور ریختنه ولی چون من دوست دارم گرفت خیلی برام قشنگ بود. شما اینطور فکر نمیکنید؟🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد روزای اول ازدواجم میفتم که هیچی نداشتیم حتی گاز نداشتم آشپزی کنم رو سماور رو زمین غذا میپختم چون کابینتم نداشتیم ولی همسرم از هیچ محبتی دریغ نمیکرد هر روز گل میاورد خودش تو مترو تزیئن میکرد هر روز یه شکل 

رو برگ برام نقاشی میکرد و جمله های عاشقانه مینوشت🥰

عشقتون پایدار باشه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبخت باشید

عشقتون ابدی

قدرشو بدون

موقع بحث و ناراحتی این لحظات خوبتونو فراموش نکن❤️

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اشتباه میکنید، چرا ادم لحظه های خوبشو بولد نکنه؟

منظورم چیز دیگه ای بود،لحظه های خوب باید بولد بشن،ولی این کارای کوچیک همسرانونم دیگه تا حدی از وظایفشونه عزیزم،بالخره خانوم ها نیاز به توجه بیشتری دارن

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
یاد روزای اول ازدواجم میفتم که هیچی نداشتیم حتی گاز نداشتم آشپزی کنم رو سماور رو زمین غذا میپختم چون ...

مرسی عزیزم واقعا خیلی ارزشمنده 

این لحظه ها و این حس ها از خریدن سرویس طلا هم ارزشمند تره به نظرم. خصوصا که خیلی از مرد ها اسلا با این فاز ها غریبه ان. مثلا نامزد من تویه فضای زمخت و خشک مردونه کار میکنه یه عاله فکرش درگیر مسائل مختلفه بعد این که اون وسط به این چیزا فکر کنه و اهمیت بده خیلی شیرینه