کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب ایناتوجه نکن همشون دنبال راحتی و ازادی هستن خوب کارمییکنی حتما اقدام کن توفامیل ما دوبار کاشت کرد دوقلوبودن الان دوتا دوقلونازداره
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
من خیلی دنبال دوقلو ام مرکز مام توی تهران و خیلیا پیشنهاد دادن کلا برای باروری اگه تهرانی میتونه کم ...
عزیزم اگه راهکار دوقلوزایی ب صورت طبیعی بلدی بهم بگو ممنون
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
منم یه جاری دارم که شارپ ترین بی احترامی ها رو به خانواده همسرم می کنه ولی جاش رو فرق سرشونه! اصلا این داستان برای من معما شده 🤦♀️🤣
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
منم یه جاری دارم که شارپ ترین بی احترامی ها رو به خانواده همسرم می کنه ولی جاش رو فرق سرشونه! اصلا ا ...
وقیقامنم مث تو ولی همیشه رکیک ترین فحشارو من میخورم وبدترین نفرینارومن میخورم 😂ولی بااینکارشکن باعث شدن هیجوقت ب هیجام نگیرم هیچکدومشون
راستی رازموفقیت جاریت میدونی چیه؟
دورویی و خودشیرینی اگ اینجوری میخای بشی توقلبشون جاداری
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خوش بحالت من عاشق دوقلو هستم راهکاری بلدی برای دوقلوزایی ب صورت طبیعی بهم بگو ممنون
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
خدا بیامرزه اون دورانو که برادر حامی خواهرش بود برادرای دهه ۶۰ به قبل شاید بدرد خانوادشون بخورن ولی الانیا یک در میلیون بدرد خور درمیان دختر به خواهر بیشتر از برادر نیاز داره نامردی هم نمیکنی دو تا هم میخوای😄😄😄
من یه دختر دارم اگه بدونم بعدیم دختر میشه فردا اقدام میکنم