2777
2789

اگه خدایی نکرده من به شما بگم تک دختری بابات رو جهازت باید سنگ تموم میزاشت 

یا میگفتم وااا بابات ماشین ظرفشویی نخریده ! باید میخرید مگه میشه ! 

چی همچین ادمی رو میدید که لال شه ( ازم خیلی بزرگتره نمیتونم مستقیم بگم خفه شو) 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی بهش نگاه هم نمیکنم چ برسه به اینکه بخوام جوابش و بدم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بگو دستشون درد نکنه تو این گرونی همینارم که دادن سنگ تموم گذشتن

وظیفه شون نبوده که لطفشونه

خودمون هم باید انگیزه ای واسه زندگی داشته باشیم آخه

کار کنیم خودمون بعضی کم و کسری هارو هم بخریم

شما برا دختر خودت سنگ تمام بذار

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

حالا من اینقد بابام اینا بهم

چیز دادند یه عده اعتراض

کردند که چه خبره رسم

بد میذارید مردم همیشه

دهنشون بازه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بگو جهاز خودت چی بود نهایت به لحاف تشک

این شخص متاسفته آقا هست !!! جهاز زنشم بد نیست

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️