اگه خدایی نکرده من به شما بگم تک دختری بابات رو جهازت باید سنگ تموم میزاشت
یا میگفتم وااا بابات ماشین ظرفشویی نخریده ! باید میخرید مگه میشه !
چی همچین ادمی رو میدید که لال شه ( ازم خیلی بزرگتره نمیتونم مستقیم بگم خفه شو)
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
بهش میگم اولا چه ربطی داره مگه مثلا من تک دخترم پدر مادرم باید همه دارو ندارشونو خرج من کنن. بعدشم بگو شما خودتون برا پسرتون چیکار کردبن که از پدر خانم و عروس توقع اینچیزا رو دارین... بعدم جهیزیه هدیه پدر و مادر عروس به تازه عروس و داماده اما به ابن معنی نیست که وظیفشون بوده و داماد پررو طلبکار بشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگفتم دخترای ما همه چی تمومن و ارزششون به جهازشون نیست اگه هیچی هم نیارم اونقدر محاسن داشتم که باز از شما سر بودم یا میگفتم تو به فکر جهاز خودت باش لازم نکرده برا من نظر بدی ..یا میگفتم اگه نظر تو رو پرسیدم نطق کن فعلا به نظرت نیازی نیست
بدترین جواب واسه مردا که خرد خاکشیر شون میکنه بی توجهیه
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
واقعا منم ندیدم هی میگه برای بگم چنان تولدی گرفتم بیا و ببین ، بچم یه سیسمونی داره بیا و ببین ، شماهم وقتی بچه دار شدید بابات باید تمام و کمال سیسمونی بده !