اگه خدایی نکرده من به شما بگم تک دختری بابات رو جهازت باید سنگ تموم میزاشت
یا میگفتم وااا بابات ماشین ظرفشویی نخریده ! باید میخرید مگه میشه !
چی همچین ادمی رو میدید که لال شه ( ازم خیلی بزرگتره نمیتونم مستقیم بگم خفه شو)
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا منم ندیدم هی میگه برای بگم چنان تولدی گرفتم بیا و ببین ، بچم یه سیسمونی داره بیا و ببین ، شماه ...
نسبتش چیه تا بگم؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
میگفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. .................. ................ وقتی خورشید میدرخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که میروند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.
اولا خرید وسایل منزل یا همون جهاز یه چیز خصوصیه چون قراره فقط ۲ نفر استفاده کنند و اونم زن و شوهر هستند هر چقدر این رسم تماشا و نظر دادن دیگران حذف بشه خیلی خوبه ...
دوما هر کس نظر داد اصلا برات مهم نباشه فقط بگو ممنون از نظرت خودمون راضی هستیم کافیه !