2777
2789

خانومایی که شوهراتون خوشگلن،همیشه یه سوال ذهنمو درگیر کرده،مثلا میرین با هم جایی سنگینی نگاه خانومای بد رو روی شوهراتون حس نمیکنید؟یا مثلا نگران گرگای جامعه نیستین؟بیرون میرید اذیت نمیشید؟یا مثلا سر کار شوهرتون فکرتون پیش شوهرتون باشه؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نه سپردمش به خدا 🤣🤣 دیگه نگران گرگا نیستم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اگه جنسش خب باشه نه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سپردمش به خدا 🤣🤣 دیگه نگران گرگا نیستم

واقعا خب گاهی این مسئله اصلا ذهنتو درگیر نمیکنه؟میرین بیرون نگاش نمیکنن؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

زیبایی آخه یه چیز نسبی هست

مثلا ممکنه فردی که بنظر من زیبا و جذابه بنظر یکی دیگه خیلیم بدقیافه باشه

اما در کل برای خودم پیش اومده که به همسرم نگاه کنند یا حتی با وجود من کنارش بهش نخ بدند

و نه اذیتم نمیکنه نگرانم نیستم

من مشکلم قیافه و اینا نیست نمیتونم بگم میری محل کار قیافه تو کجو کوله کن زشت شی زنا نیان سمتت:/ بستگی به ذات خود مرد داره.

ولی اطرافیان خیلی فکرای منفی بعضی موقعا القا میکنن که فلانو بهمانه جامعه و محیط کارش، خیلی کار زشتیم میکنن من ذهنم مرتب درگیر میشه.

به اینا فکر کنی دیوونه میشی مردی که اهل زندگی باشه یوزارسیفم که باشه به فکر خیانت نمیوفته.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

نگاه کنن تاجونشون دربیاد مردکه خودش سنگین باشه همه ی دنیانگاش کنن چیزی نمیشه

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

اوایل حرص میخوردم یا سعی میکردمم حواسشو پرت کنم ولی دیدم برای خودش مهم نیست نگاش میکنن یا ریز ریز میخندن میخوان لاس بزنن منم دیگه اهمیت ندادم حالمم بهتره اینطوری

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خیر 

همسرم قیافه خاصی دارن از نظر من خیلی خوشگلن ولی از نظر بقیه خوشگل هم نباشن خاص هستن و غالبا آقایان هم در موردشون نظر میدن و نگاه بی منظور خانمها رو میبینم. گرگ توی جامعه به کسی حمله می‌کنه که بخواد طعمه بشه همسرم بره نیستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

زیبایی آخه یه چیز نسبی هستمثلا ممکنه فردی که بنظر من زیبا و جذابه بنظر یکی دیگه خیلیم بدقیافه باشهام ...

چه خوب،خیلی خوبه که این جوری

میشه رک بگم؟

نمیشه

پس جواب نمیدم

اوووم

یا شاید سربسته بگم

ما روابطمون زیاده🥴🥴🥴🥴

چند بار بهم گفته مدل آقایون اینطوریه که وقتی الان دیگه رابطه رو انجام دادم و رابطمونو دوست دارم و خا.... شدم دیگه خانم بدون لباس هم ببینم توی بدن و مغزم اصلا اتفاقی نمیفته!!!!!

البته این شکلی نمیگه ها 

منظور کلامش اینه

برای همین می‌دونم موردی پیش نمیاد

چون برای بقیه هم خوشگله هم اخموووووو 😁😁😁😁

اذیت نمیشم چون میدونم حتی ذره ای براش مهم نیست و وفاداره 

و بقیه هم هرچقدر میخوان نگاه کنن

تو ذهنت اینو همیشه داشته باش مهم اینه مال تویه😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

گلم شوهرمنم ب چشم‌خودم زیباترین ادم دنیاس ولی ن هیچوقت ناراحت نیستم چون مهم اینه شوهرمن چجوری رفتارمیکنه وگرن مردای زشتم هستن ک خیلی .....من چون خیالم از رفتاراش راحته و میدونم جز من کسیونمیبینه ن برام مهم نیس 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چرا والا🥲همه بهش توجه میکنن من گریم میگیره باور کن میدونم خیلی متعهده ولی خب دست خودم نیس ناراحت میشم اونا خوششون میاد اون بنده خدا هم خودش اینقد ناراحت میشه ولی کاری از دست هیچ کدوممون بر نمیاد

بخوایم جوابشون هم بدیم میگن ندید پدیده