خانومایی که شوهراتون خوشگلن،همیشه یه سوال ذهنمو درگیر کرده،مثلا میرین با هم جایی سنگینی نگاه خانومای بد رو روی شوهراتون حس نمیکنید؟یا مثلا نگران گرگای جامعه نیستین؟بیرون میرید اذیت نمیشید؟یا مثلا سر کار شوهرتون فکرتون پیش شوهرتون باشه؟
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
همسرم قیافه خاصی دارن از نظر من خیلی خوشگلن ولی از نظر بقیه خوشگل هم نباشن خاص هستن و غالبا آقایان هم در موردشون نظر میدن و نگاه بی منظور خانمها رو میبینم. گرگ توی جامعه به کسی حمله میکنه که بخواد طعمه بشه همسرم بره نیستن
چند بار بهم گفته مدل آقایون اینطوریه که وقتی الان دیگه رابطه رو انجام دادم و رابطمونو دوست دارم و خا.... شدم دیگه خانم بدون لباس هم ببینم توی بدن و مغزم اصلا اتفاقی نمیفته!!!!!
اذیت نمیشم چون میدونم حتی ذره ای براش مهم نیست و وفاداره
و بقیه هم هرچقدر میخوان نگاه کنن
تو ذهنت اینو همیشه داشته باش مهم اینه مال تویه😂
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
گلم شوهرمنم ب چشمخودم زیباترین ادم دنیاس ولی ن هیچوقت ناراحت نیستم چون مهم اینه شوهرمن چجوری رفتارمیکنه وگرن مردای زشتم هستن ک خیلی .....من چون خیالم از رفتاراش راحته و میدونم جز من کسیونمیبینه ن برام مهم نیس
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
چرا والا🥲همه بهش توجه میکنن من گریم میگیره باور کن میدونم خیلی متعهده ولی خب دست خودم نیس ناراحت میشم اونا خوششون میاد اون بنده خدا هم خودش اینقد ناراحت میشه ولی کاری از دست هیچ کدوممون بر نمیاد