2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خوشگله🤔بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست
شوهر من خوش قیافه اس، قبلا تو کار کناف بود که در روز با کلی خانوم مهندس سر و کله میزد الانم تو پخش ...

اینارو ول کنا خوشبحالت روزی چقد لواشک میخوری؟😋

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الهی عزیزدلم 🥹همون ته دلت میلرزه چرا رسمیش نمیکنید خوووب بعدم نترس اگر میخاس بااین چیزا دلش بلرزه ت ...

باورت میشه شوهرمن ۱۹سالش بود من ۱۷نامزد کردیم ولی یک سال بد بابام راضی نبود بلاخره ام بهمش زد ولی ما بلاخره بهم رسیدیم انقدر دوست موندیم روی همه رو کم کردیم بعد ۴ـ۵سال باهم ازدواج کردیم ولی بازم بدون بابام و خانوادم پسر ک عاشق باشه هرچقدررررر دختر دورش باشه ام ی تار موی عشق خودشو باکسی عوض نمیکنه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو ول کنا خوشبحالت روزی چقد لواشک میخوری؟😋

وقتی بار جدید میاره میگه برو باز کن بخور ببین کدوما خوشمزه تره😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
وقتی بار جدید میاره میگه برو باز کن بخور ببین کدوما خوشمزه تره😂

خوش بحالت خداروشکر لواشک دارم توخونه وگرن الان شوهرمو اسیر میکردم🤣🤣🤣🤣🤣

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️