خانومایی که شوهراتون خوشگلن،همیشه یه سوال ذهنمو درگیر کرده،مثلا میرین با هم جایی سنگینی نگاه خانومای بد رو روی شوهراتون حس نمیکنید؟یا مثلا نگران گرگای جامعه نیستین؟بیرون میرید اذیت نمیشید؟یا مثلا سر کار شوهرتون فکرتون پیش شوهرتون باشه؟
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
من همسرم چهره ش قشنگه ورزشکاره قدش 197 میریم بیرون خیلی نگاه میکنن من خودمم بد نیستم پسرا بهم نگاه میکنن ولی اصلا اذیت نمیشم من شوهرمو ازاد گذاشتم اتفاقا مهم کارش پر دختره.. تو قفس میتونم کنترلش کنم ولی وفاداریشو تو آزادی بهم ثابت کرده من کنترلش نمیکنم حالا برعکس اون خیلی منو کنترل میکنه
نگران که نیستم چون از شوهرم مطمعنم ولی اوایل ازدواج نگاه های فامیل شوهر که ازم سرتره اذیتم می کرد الان بعد ۱۵ سال اونا هم عادت کردن، من معمولی با قد ۱۶۰ شوهرم خوشگل و خوش هیکل قد ۱۹۰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا والا🥲همه بهش توجه میکنن من گریم میگیره باور کن میدونم خیلی متعهده ولی خب دست خودم نیس ناراحت می ...
خوشگلم خودتو اذیت نکن مهم اینه اون اقا مال شماس همه ی توجه و همه ی عشققششش برای شماس اتفاقا ب خودت افتخار کن ک همسرتون ک انقدر دورش ادمای زیادی هست چشمش فقط شمارو میبینه
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
من مشکلم قیافه و اینا نیست نمیتونم بگم میری محل کار قیافه تو کجو کوله کن زشت شی زنا نیان سمتت:/ بستگ ...
یکی از اقواممون شوهرش جای برادرم زیباست،تویه محیط پر خانوم هم کار میکنه.بنده خدا زنش اونقد استرس داره میگم بیخیال شو هیچی نمیشه.هر روز میره خانومه یه جاشو عمل زیبایی میکنه که از خانومای دیگه کم نداشته باشه
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
اگه اینطور باشه شوهرمم نباید با من ازدواج میکزد دیگه چون بقیه به من هم نگاه میکنن..
متاسفانه نمیشه جلوی نگاه های هرزه رو گرفت
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
شوهر من خوش قیافه اس، قبلا تو کار کناف بود که در روز با کلی خانوم مهندس سر و کله میزد الانم تو پخش لواشکه بازم با خانوم های زیادی سر و کار داره
اگه طرف خودش خوب باشه ذات و شیری که خورده پاک باشه دنبال اینچیزا نمیره، بارها شده فهمیده کسی به زنش خیانت میکنه کلا باهاش قطع رابطع کرده
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
میدونم دورت بگردم همشو میدونم💔🫂ولی دست خودم نیست حالم بد میشه این دخترای سبک اینجوری میکنن تحملش ب ...
خدانکنه عزیزم خیلی سخته میدونم عشقم ولی میگم ته دلت قرص قرص باشه ک شوهرت ی تارموتو باکسی عوض نمیکنه واینک شما نچرال و زیبایی برای همسرت این پلنگا رو بیشتر ما زنا روشون حساسیم وگرن مردا ساده بیشتر دوس دارن مردای سر ب راه و اینک امیدوارم خدا کمکت کنه دل مهربونت نگیره و عصابت خورد نشه برااین چیزا عشقتونم پااااایدار
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
عزیز دلمی خوشگلم🥲🫂❤️😍خودشم همینو میگه ولی میدونی مشکل اصلی چیه، طرف شوهرم نیست🥲پارتنرمه ، هرچند ...
الهی عزیزدلم 🥹همون ته دلت میلرزه چرا رسمیش نمیکنید خوووب بعدم نترس اگر میخاس بااین چیزا دلش بلرزه تاحالاا لرزیده بود و ب کسی نشونت نمیداد