بچه ها من امسال کنکور دارم به اندازه کافی خودم دغدغه دارم حالا امسال که برام خیلی مهمه و حیاتی مامانم نمیدونم چرا اینجوری میکنه خودش معلم شیمیه میدونه فضای کنکور رو خودش هم روی درسم حساسه ولی کلا امسال در حال مهمونی و غیره است در حالی که همه سال کنکور ارتباط هاشونو قطع میکنن جایی نمیرن الان خونه ما شده مسافر خونه از عید نگم که کلا به مهمونی گذشت بعدا زنداییم اسباب کشی میخواست کنه حامله بود مامانم اینا با خاله هام رفتن کاراشو کنن به منم گفتن برا اون همه آدم غذا بذارم یا اینکه اون سری یکی از آشنا های خیلی خیلی دور فوت شده بود مامانم به فامیل گفت بچه هاشونو بذارن پیشم تا اونا بیان من روانی شدم میرن عیادت همه بچه هارو میزارن اینجا هزار بار گفتم کسی نمیفهمه (حالا بقیه هم داره )توروخدا بگین چیکار کنم
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش هم میگم میگه حالا مگه چی میشه عیبی نداره یا اون سری برای خرید کردن منو از صبح تا ساعت ۱۰ شب بیرون نگه داشت الانم زنگ زده به خالم اینا شب بیان اینجا حالا خالم هم کل خانواده رو سر خود دعوت کرده بیان خونمون دارم دیوانه میشم
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
چرا باهاش منطقی صحبت نمی کنی؟؟بگو برات ویلا یا اقامتگاه بگیره بری درس بخونی
منطقی صحبت کردم خودش میدونه میفهمه خیر سرش معلم کنکوره هی میگه بچه های مردم صبح تا شب سرشون تو کتاب تو هم اینجوری من به مشاورم گفتم این موضوع رو با مامانم هم حرف زده ولی باز ادامه داره کاراش حتی مشاورم گفت برو پانسیون میگه میخوای چیکار مدرسه ها باز که بشه هیشکی خونه نیست بمون خودت خونه بخون (من امسال مدرسه قرار نیست برم و اینکه خانوادم میرن سرکار)
ببین من اون سری هم سر غذا هم بچه ها کلی دعوا کردم و بحث بالا کشید به زندایی و غیره گفتم که دیگه نیان نکنن دعوا هم کردم بعد جالبش اینجاست ی تشکر خشک و خالی هم نکردن اره بچه هارو نگه داشتی غذا پختی برادر زنداییم امسال کنکور داد به خدا زنداییم که خودش معلم ریاضی صبح تا شب بالا سرش بود بچه شو میزاشت خونه مامان بزرگم تا شب پیش داداشش بود درس میداد بهش الان نمیدونم چرا نوبت کنکور من شده همه نفهم بازی در میارن
واقعا دارم روانی میشم انقدر تو خونه مون تنش روانی هست. دلم میخواد شب که میان فقط برم دعوا کنم باهاشون پس فردا من قبول نشم همینا منو میکشنن صدتا چیز میگن به ادم
ببین من اون سری هم سر غذا هم بچه ها کلی دعوا کردم و بحث بالا کشید به زندایی و غیره گفتم که دیگه نیا ...
فقط میتونم بهت بگم انقدر شر درست کن که دیگه طرفت نیان. فامیل چه خوبش چه بدش برا سال کنکور سم حساب میشه.خب معلومه دیگه عزیزم میخوای تو رو با برادرش یکی بدونه؟؟
کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند
فقط میتونم بهت بگم انقدر شر درست کن که دیگه طرفت نیان. فامیل چه خوبش چه بدش برا سال کنکور سم حساب می ...
همین دیگه الان من موندم چطور مامانم میدونه فلانی درس داره نباید بریم یا اینکه فلانی انقدر میخونه و اینا الان رسید به من متوجه نیست
خدا به من صبر بده با این فامیل کاش قبول بشم با همه قطع ارتباط کنم