خانما من از وقتی ازدواج کردم یکی از همکارام ک از من 5 سال کوچیکتره هربارمنو میبینه تیکه میندازه ، ب شدت آدم ازدواجیه ولی هنوز قسمتش نشده آخه سنشم کمه ، 20 سالشه ولی شدیدا برای ازدواج تلاش میکنه ، هربار منو میبینه میگه من ب ترک شوهر نمیکنم ، یا من به چاق شوهر نمیکنم ، اخه همسرم هم ترکه هم چاق »میشه بهم بگید چطوری جوابشو بدم ک ن ناراحت بشه و هم جوابم حسابی باشه ، میدونم ک حسودی میکنه ن ب منا ، به تمام کسانی ک همکارشن و ازدواج کردن ، فکر میکنه ازدواج چ چیز خاصو خفنیه ، حتی ی بارم دوستشو با شوهرش دید چقد گریه کرد و گفت ایشلله بمیره
بگو عزیزم از خدا میخوام قبل اینکه ازدواج کنی حالت با خودت خوب بشه و انقد درگیر لهجه و قومیت و هیکل آدمای اطرافت نباشی❤️
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
روزی دست خداست، پیشرفت کسی به معنی خوردن حق ما نیست، هرکس باید برای زندگیش خودش پیشرفت کنه و آدمایی که از خوشی دیگران خوشحال میشن، دلشون بزرگه برای همینم روزیشون رو خدا بیشتر میکنه
این یک جوابیه که اگه درکش کنه دیگه هیچ وقت حسادت نمیکنه چون پایه حسادت یعنی من ندارم پس همه هم نداشته باشند ولی وقتی یکی حسادت میکنه به کسی، دست برداره به دعا و بگه خدایا بهش بیشتر بده و برکت در زندگیش قرار بده و از درد و بلا دورش کن، اون آدم حسود با این کارش، حسادت رو داره در درون خودش آتیش میزنه و کم کم دلش بزرگ میشه ، روزی دل بزرگ هم بیشتره