2777
2789

امروز چند نفر ازم پرسیده ک بومی هرمزگان هستی؟ توی دانشگاه ازم پرسیدن. از روی چهره ام گفتن؟ آخه لهجه حرف زدن من، شبیه هرمزگانی ها نیست. ولی از نظر قانونی، بومی ام. چون محل تولدم ، بندرعباس هست و ۲۰ ساله خانواده م همینجا زندگی میکنن بخاطر شغل. اصالتا اهل استان فارس هستیم.  آخه اون اشخاص،  هیچ کدوم از مدارک شناسایی من رو ندیدن. و اینکه محل تحصیل من( مدرسه ) ، بندرعباس بوده.

...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر قیافه یا فرهنگ فهمیدن شاید

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از چهره

ما مال یک استان هستیم که سر ابرو  مشکی داریم 

از سر ابرو خیلی ها متوجه میشن که مال کدام استان هستیم مثلا رفته بودیم اصفهان اونجا پرسیدن مال فلان شهر هستید ! 

گفتیم 

از کجا فهمیدید گفت استان 

شما معمولا سر ابرو مشکی دارند مردمش