من نمی دونم چطور اقا شاغله اگه دوروز خونه رو مرتب کن انقدر ادعاش می شه بعد چطور انتظار داره زن شاغلش پاشه خونه رو تمیز کن خب هردو شاغلین همون طور که تو دوروز فقط خونه رو تمیز می کنی اونم نهایت باید دوروز تمیز کنه
https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودمم .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم
به نظرم اگه خرج خونه رو با هم میدن باید کارای خونه رو هم با هم انجام بدن. اما پول زن برای خودش باشه. کارای خونه رو هم خودش انجام بده. این نظر منه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خانومتمیز نکنه پس کی تمیز کنه ،مگه مرد میتونه تمیز کاری انجام بده
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
عاقا من خانه دارم درحدتوانم تمیزمیکنم از روز اول پرروش نکردم
اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو شاغلین همون طور که تو خسته می شی و خستگی به تنت می مونه خانمتم خسته می شه
اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...
فکر کنم کلا الکی بود زیاد خودت رو ناراحت نکن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...
عزیزم بعضی خانمای شاغل یه قرون از پولشونو برا خونه خرج نمیکنن. اینجا به نظرم حق با مرده
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را