2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا چه زن شاغل باشه چه نباشه مرد به عنوان یه فرد که تو اون خونه زندگی می کنه باید یه سری از کارهای خونه رو بر عهده بگیره حالا اگه خانم خانه دار باشه کمتر اگر شاغل باشه خوب قطعا کارهای بیشتر. اما شما بیا این رو تفهیم یه سری از مردهای ایرانی تربیت شده توسط مادرشوهر ایرانی بکن! نمیشه که طرف وقتی نمیخواد بفهمه نمی فهمه وقتی به نفع خودش نباشه انقدر هم استدلال می کنه مغلطه می کنه یه چیزی هم بدهکار میشی بهش یا کاری هم بکنه منت میذاره که ببین چه مرد خوبی هستم بقیه مردا الن و بلن که ترجیح میدی خودت همه کارات رو بکنی اون ژست بزرگوارانه گرفتن مرد رو بابت شستن دو تیکه بشقاب تحمل نکنی! نمیشه هم بگی سر این قضیه جدا میشم یا نمیرم سرکار و زحمت چند ساله ام رو به باد میدم اینه که گیر می کنی و مجبوری یا مثل خانم اون آقا همه چی رو ول کنی به امان خدا و هی چالش پیش بیاد تو زندگی و نهایتا هم اعصاب خودت به گند کشیده بشه سر بحث با آدم بی منطق یا اینکه درون خودت حرص بخوری و کارها رو هم انجام بدی مثل من! اما سخته به نظرم خانم های شاغل خیلی باید قبل ازدواج از این نظر مرد رو سبک سنگین کنن فقط به حرفای شیرین قبل ازدواج اکتفا نکنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
منطقی ترین حرف

اوهوم. اما ندیدی خیلیا منو خوردن. میگن نه. زن هیچ وظیفه ای نداره. فقط باید بخوره بخوابه. شوهر از سر کار بیاد آشپزی کنه بزاره جلوی زن. اینا دیگه از اون ور بوم افتادن. به من میگه شماها مردارو پررو کردین!

میگه برو قانون رو بخون. انگار همه چیز باید با قانون بره جلو. معنی زندگی مشترک رو نمیدونن انگار!

همین قانون میگه زن بدون اجازه ی شوهر حق خروج از خونه رو نداره! نمیشه هر جایی به نفعته قبول کنی هر جایی نه، قبول نکنی!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اوهوم. اما ندیدی خیلیا منو خوردن. میگن نه. زن هیچ وظیفه ای نداره. فقط باید بخوره بخوابه. شوهر از سر ...

اینا مفت خورن بابا قانون قانون اگه بخوایم طبق قانون پیش بریم که میشه حکومت نظامی

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

ببین بعضی وظایف جا افتاده همونجور که میگن بچه داری بیشتر وظیفه زن هست .چون واقعا مردا برای بچه داری یا خونه داری ساخته نشدن .مثال شوهر من یه روز میگه ظرف بشورم بخدا جوری میشوره خودم دوباره باید برم بشورمشون چون نمیتونن و برای کار بیرون ساخته شدن .وواقعا هم همه حقو بهشون میدن .الان تو برو به بقیه بگو شوهرم تو خونه کار نمیکنه همه کلی حرف بارت میکنن و میگن وظیفش نیست ...‌درسته جدیدا میگن وظیفه زن هم نیست اما خب دیگه مث یه قانون شده ...حالا تو جور دیگه میتونی ازش کار بکشی مثلا بگی بچه هارو یه پارک ببره یا خریدای خونه رو تمام وکمال اون انجام بده و...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بیش تر نقششون و گرنه جایی که گیر کنن هم خوب بلدن اشپزی کنن هم ظرف بشورن

اونم هست  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خب به نظرتون الان من که هم سرکارم. همه ی کارهای خونه رو هم انجام میدم.  باید حقوقم رو در اختیار شوهرم بذارم برا مخارج خونه ؟؟؟؟!!!!

دیگه دیسک کمر و گردن و درد زانو هم دارم. حاضر نیست یه ریال از خودش خرج من بکنه

به نظرم اگه خرج خونه رو با هم میدن باید کارای خونه رو هم با هم انجام بدن. اما پول زن برای خودش باشه. ...

عزیزم حتی اگه خرج خودش هم بکنه خب بلخره از شوهرش پول نمیگیره برای خودش و باز به نفع جیب مرده و کمک حالشه