من نمی دونم چطور اقا شاغله اگه دوروز خونه رو مرتب کن انقدر ادعاش می شه بعد چطور انتظار داره زن شاغلش پاشه خونه رو تمیز کن خب هردو شاغلین همون طور که تو دوروز فقط خونه رو تمیز می کنی اونم نهایت باید دوروز تمیز کنه
نه بابا به متنش دقت کن نوع تایپش مثع خانمها بود. بعد اونم چند تا با کاربری مرد تاپیک های مشابه میزدن. فکر کنم همه خانم بودن و پر بازدیدی میخواستن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نتونه عزیزم همون طور که خانم داره می ره بیرون اقا هم می تونه تو تمیز کاری کمک کنه بی خود مردا رو ...
شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده
خودمم شاغلم و از پس کارای خونه بر میام مشکلی نداریم
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده خودمم شاغلم و ...
عزیزم من پسراز خوابگاهیو دیدم از پس همه چی برمیان بهترین اشپزیم می کنن حتی اگه انجام نمی دن صرفا دارن تظاهر می کنن دوسال دیگه خودت داغون می شی می ره سرت یه زن جون می گیره
والا منم شاغلم منتهی رییس جمهور و نفر اول کشور نیستم بگم در شان من نیست چه تفکر چندشی🤢🤢هم وقتشو دارم هم تمیز کردن خونم یه نوع تراپیه انرژی مثبت میاره برام شوهرمم تا جایی که بتونه کمکه ظرفا رو میشوره تو نگهداری بچه کمکه اگه نبود بازم حرفی نبود چون کل زندگیمبا برنامه ریزیه😍😍😍الانم ناهار خوردیم میریم بخوابیم عصر بریم بگردیم شب هم فیلم ببینیم هم ناهار فردا رو بپزم ۱۲ میخوابیم ۶ بیدار میشیم یه صبحانه مشتی میزنیم با بوس و بغل هرکی میره سرکار خودش😍
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده خودمم شاغلم و ...
خب عزیزم شاید کار بیرون شما سبکتره تا کار بیرون همسرتون.
و شما «دلتون نمیاد». میشه تو زندگی، هر دو طرف فداکاریهایی هم داشته باشن از سر محبت، اما «وظیفه» فرق داره. وظیفهٔ هر دو طرفه که خونه رو تمیز کنن و غدا بپزن. فقط وظیفهٔ زن نیست. خانم هم شاغل باشه و هم تمام کار خونه رو انجام بده ، چیزی ازش نمیمونه دیگه.
والا منم شاغلم منتهی رییس جمهور و نفر اول کشور نیستم بگم در شان من نیست چه تفکر چندشی🤢🤢هم وقتشو دا ...
بحث شان بودن نیست عزیزم بحث خسته بودن وقتی من و اقا هردو داریم بیرون خونه کار می کنیم و هردو خسته ایم هیچ کدوم وظیفه نداریم بعد از کار بیرون تو خونه کار کنیم مگر اینکه به مساوات تقسیم بشه
عزیزم من پسراز خوابگاهیو دیدم از پس همه چی برمیان بهترین اشپزیم می کنن حتی اگه انجام نمی دن صرفا دار ...
با کار خونه مگه کسی داغون میشه؟؟ دیگه دوتا کاسه شستن و جارو کردن مگه ادم میمیره؟؟؟ من با عشق کارای خونمو میکنم
ازاون طرفم هرچی کار کنم واسه خودمه
شما میتونی اول ازدواج طی کنی ک شوهرت کارای خونه رو برات انجام بده خسته نشی
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من هنوز ازدواج نکردم و این بستگی داره پولی که درمیاد
اخه شوهرمن میگه اگه سرکار بری باید پولتو بزار وسط برا زندگی ،،منم باخودم گفتم مگه خرم هم کارای خونه رو انجام بدم پدرم دربیاد هم برم سرکار بعد پولشم بزارم وسط ...اونم همینو میخواد که من سرکارنرم برای همین اینجوری میگه میترسه یه کم پول جمع کنم از زندگیم پرتش کنم بیرون اخه تصمیم دارم جدا شم